Trollungarna

Kim Alexsander Lars Född 980915

Är en kille med intresse för dator, film och vänner. Han är en lugn, trygg, glad och trevlig kille. Har utbildat sig inom el och tog studenten 2017. Han bor hos sin Pappa i norr men är lika mycket integrerad i familjen här i söder. Här pratas det om honom varje dag och alla önskade nog att avståndet inte var så långt.

Linnea Nathalie 010614

Är en tjej som älskar att vara med familjen och sin pojkvän. Hon är glad, omtänksam och sprallig men också envis, stark och tydlig. Går din egen väg och älskar att ändra färg. Studerar gymnasiet på barn och fritid. Hon önskar jobba med barn med särskilda behov.

Tekla Mhy 030101

Är en känslig, envis och varm tjej som bryr sig om andra människor och djur. Har diabetes typ 1 och är en riktig kämpe. Hon älskar att vara med vänner, se serier och musik. Hon har en önskan om att driva eget företag och jobba inom foto/media.

Nils Bo Theodore 050317

En glad gamer som älskar sin dator och spela. Men är också kärleksfull och omtänksam. En mycket empatisk kille som är en bra kompis. Han har lätt till skratt och roligheter. En liten kopia på sin far. Han önskar bli en programmerare och är redan nu inställd på It linjen.

Karl Olof Noha 060409

Är en kille med så mycket humor, bus och charm. Tycker om att spela minecraft, busar och bjuder gärna på sig själv.

Per Olle Timothy 071005

Är en kille med mycket energi och fantasi. Han är orädd och hittar alltid vägar för projekten eller lösningar på problemen. Han är empatisk och sprallig. Han tycker om att vara praktisk, vara ute i skogen, cykla och leka med bilar. Han önskar bli lastbilschaufför.

Nils Erik Wihlmer 081227

Är en kille med mycket känslor nästan lite våran Nasse. Han är glad, försynt och långsam. Han är mycket intresserad av Starwars, gör gärna konster på studsmattan och läser.

Love Göte Elijhan 100619

Är en social kille som gärna pratar. Han är snabb, glad och en god vän. Har diabetes typ 1 och är en riktig kämpe. Han tycker om att gunga, leka, cykla och hoppa studsmatta.

Bengt Håkan Emanuehl 120515

Är en kille med charm. Han är glad och fantasin är stor. Han älskar transformers och tycker om att leka med bilar, vara ute, gunga och spela teater. Han är en riktig vapendragare med sin bor Matheus.

Christian Johannes Matheus 131201

Är en kille med mycket energi och påhitt. Han är glad, bestämd och mycket söt vilket han väl vet om och kan dra nytta av. Vår Mattemus (mus) som river och klättrar i allt. Han älskar att äta. Han är en stor vapendragare med sin bror Emanuehl.

Rut Wilja Evangelinah 150917

Kom som en skänk från ovan nästan samtidigt som min farfar gick bort. Är övertygad om att hon är kommen med så mycket godhet från det. Hon är vår prinsessa och det lyser igenom henne. Hon älskar att klä sig i klänning, allt rosa och känner sig fin. Hon är glad och charmig men också en liten mamma över lillasyster. Tycker om dockor, gunga och bada.

Signe Maja Wilhelmina 170128

Är en glad och sprallig tjej med ett leende på läpparna så gott som jämt. Älskar sin Fuffe och måla.

Lykke Anna Leehloo 181217

Vår solstråle och glädjespridare. Ompysslad av alla och finner sig i det mesta.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Våra fina Trollungar så högt älskade av oss men också av varandra.

Så mycket kärlek och så mycket värme.

En stor varm familj med omtanke om varann men också om andra.

Är så oerhört glada över att just ni kommit till oss att just vi fått bli era föräldrar.

Älskar er till sista stjärnan.

– Mamma och Pappa-

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Bilderna är tagna Sommar 2019.