Trollungarna

ARBETE PÅGÅR! Sidan är snart som den ska vara…

Kim Alexsander Lars Född 980915
 
Är en kille med mycket spel intresse. Datorn, film och vänner är det han ägnar sig åt. Han är en lugn, trygg, glad och trevlig. Har utbildat sig inom el och tar studenten 2017.  Han bor hos sin Pappa i norr men är lika mycket integrerad i familjen här i söder. Här pratas det om honom varje dag och lika mycket foton på honom finns i hemmet.
Linnea Nathalie Född 010614
Är en tjej med mycket omsorg och omtanke om både sina syskon och vänner. Hon är en glad och

sprallig tjej men också lugn och en riktig läslus. Hon älskar att läsa böcker, göra konster på studsmattan, kolla på serier, vara med familjen och vänner. Hon tycker inte om lakrits.

Teckla Mhy Född 030101
Hon är en glad men bestämd tjej. Har diabetes och behandlas med pump. Hon är omtänksam om både människor och djur. Hon älskar att se på Jockeboy, vara med vänner, djur och baka. Hon tycker inte om att gå upp på morgonen.

 

 

 

 

Nils Bo Theodore Född 050317
Är en snäll och framåt kille som älskar att prata med nya människor. Har lätt för att få kompisar och är enormt fin vän själv. Han älskar legostarwars och att spela minecraft. Läser gärna böcker/tidningar och vill alltid lära sig nya saker. Han tycker inte om höga höjder.

 

Karl Olof Noha Född 060409
Är en charmig och glad kille för det mesta, men har också en viss envishet. En väldigt hjälpsam och busig kille. Han älskar att måla, familjeaktiviteter, vara ute i skogen och pyssla. Han tycker inte om att förlora.
Per Olle Timothy Född 071005
Är våra spjuver. Han är nästan aldrig stilla och vill väldigt gärna ha något att göra. Energi i mängder och världens arbetsmyra. Hjälper gärna till när det går tippenlass eller andra arbeten på tomten/i huset. Han tycker om att leka med playmobile och älskar att vara ute i naturen. Han tycker inte om orange.
 
Nils Erik Wihlmer Född 081227
Är en lugn kille. Han är känslig men glad och gärna busar och leker. Han älskar att leka starwars, vara med vänner, se film eller vara ute. Han tycker inte om mörker.
Love Göte Elijhan Född 100619
Han är vår pratkvarn här bubblas det massor av ord och han har alltid något att berätta. Han totalt

älskar att se på film. Han leker gärna med bilar eller hoppar studsmatta tillsammans med syskonen.
Han tycker inte om att vara ensam.

 
Begnt Håkan Emanuehl Född 120515
Han är vår glader och toker. Alltid på gott humör och glider med på alla håll. Leker med alla och allt men favoriterna är bilar. Hjälpsam och duktig är också något som står för honom. Och han är en riktig liten charmör. Han tycker inte om när någon är ledsen då vill han direkt trösta eller känner sig besvärad.
 
 
Johannes Christian Matheus Född 131201
Han är vår klätterapa, han är över allt och ingenstans. Smakar på allt och river gärna i allt. Han är en upptäckare och inte rädd för något. Älskar att bli buren och kramas. Han tycker inte om att vara trött, då blir han riktigt gnällig.

 

 

 

 

Rut Wilja Evangelinah 150917

Hon är alltid glad, en riktig solstråle. Tycker om att vara i centrum, bli buren och dansa, till all musik är kroppen igång och dansar direkt. Hon tycker inte om att vara ensam.

 

 

 

 

 

Signe Maja Wilhelmina Född 170128

 

Vårt minsta troll.

En liten tjej som älskar att ligga intill hjärtslagen och gärna i sjalen.

Högt älskad av alla i familjen.

Älskar er mina fina Trollungar!