19 Maj och Grill & BBQ SM på Liseberg

Dagen började med att packa ihop våra saker i bilen och ge oss iväg till Liseberg. Där vi under hela dagen skulle sitta som jury i Grill SM som anordnas av City Gross. 34 tävlande lag och 137 jurymedlemmar. Här fick vi gå runt bland lagen, utställande företag, tävla och givetvis det viktigaste smaka av maten och bedöma den. Det var otroligt roligt och verkligen en upplevelse. Bjuder här på lite bilder.

Lite av maten vi fick smaka. 

En av Hjärtats favoriter som stod som utställare blev… PanGourmet of Sweden denna fick vi se dom laga mat på och givetvis även smaka. Många företag som stod på plats bjöd på något ätbart. Tävla kunde man göra och jag hade faktiskt turen att vinna!!! Ja första pris från Landmann.

En klotgrill Black Pearl, gissa om Hjärtat är glad nu. Han som totalt älskar att grilla 🙂 och jag med för att äta grillat är verkligen något jag tycker om.
Tillbaka till SM tävlingen då. Det fanns många tävlande lag som var duktiga och vi kikade runt hos dem när de grillade i sina tält. Vårt favoritlag från Sundsvall vann på bästa Entrecote men  det vinnande laget totalt sett kom från Gävle och idag kl. 22 i Tv4 sport kommer ni att kunna se lite från tävlingen och givetvis det vinnande laget 🙂 STORT GRATTIS till er!
Det var en super rolig upplevelse och vi har sugit åt oss mycket information om grillar, grillning och råvaror. Riktigt givande och framöver ska vi njuta av vår egen grillade mat. 
Vi tackar det ödmjukaste för denna helgen, alla inblandade, sovplatsen hos Rasmus och allt otroligt roligt vi varit med om. Ni är verkligen GULD allihopa! Än en gång STORT TACK!
LOVE TO YOU ALL!! 
Image and video hosting by TinyPic

7 reaktion på “19 Maj och Grill & BBQ SM på Liseberg

 1. Hihi va coolt att sitta i jury i Grill SM 🙂
  Waooo,så gottit det ser ut på bildkollaget!
  Stort **GRATTIS** till Vinsten mé hihi den var ju Perfekt 🙂

  /Kram

 2. Tack för att vi fick vara ditt favoritlag!
  Vi vann kycklingkategorin. Även om vi tyckte att vi hade bäst entrecote och ribs. 🙂

  Mattias
  Lagledare Sundsvall BBQ. 🙂

Kommentera