4 veckor gick alldeles för fort :(

Ja usch Juli är snart slut, bara två dagar återstår, dessa fyra veckor gick alldeles för fort :(. Det otroligt fina vädret håller i sig trots regn under hela gårdagen. Lite orättvist är det ju att sommarlovet fortsätter sådär tre veckor till. Men nu är det dags att jobba och jag har en hel del att göra. Jag försöker att hinna med allt och försöker också få till en eventuell Norrlandstripp. Nu vill jag verkligen upp och jag saknar min son oerhört. Det gör ont! Att det sedan är ett ”projekt” i sig att lösa får jag blunda för. Jag håller tummarna för mig själv att det finns en bra lösning på det.
Ikväll har vi avslutat dagen med grillat i trevligt sällskap och det behövdes. Lite shopping via nätet har jag hunnit med och en ommöblering av rummen, så här ligger vi inte på latsidan idag 😉 I veckan ska jag måla panelen i köket, ja den där hemska RÖDA saken som jag delat med er lite grann bara… givetvis kommer det före och efter bilder lite senare i veckan. Nu måste den bort så jag kan känna lugn. Den röda färgen får inte mitt sinne lugnt och jag vill känna lugn så bara att ge sig på arbetet 🙂
Vi har njutit av vår takterass i dagarna också, invigde grillen jag vann och här bjuder jag på lite bilder från vår fikatajm:

 Wihlmer njuter av muffins
 Theodore njuter av sin favoritkaka
 Fikatajm på takterassen
 Noha
 Mhy
 Nathalie
 Emanuehl har mumsat god muffins och njuter av ett kex
 Timothy
Elijhan 
Nu ska jag efter denna dag ta sängen. Imorgon väntar mer plockande i möbleringen och annat. Ska försöka tänka på att ta lite bilder med, för visst är ni nyfikna på hur vi bor? Har helt glömt att dela det med er. Och givetvis ska ni få följa med oss även om det inte riktigt kan ge hela bilden 😉 Nåja nu är det dags att sova ett par timmar. Önskar er nu en mycket godnatt. Var rädda om er & varandra. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “4 veckor gick alldeles för fort :(

  1. Så mysigt med en takterass 🙂 o gott med fika haha 😀 tiden bara springer iväg verkligen! Snart har denna sommarn gått och man går mot höst…Hoppas det löser sej med resan upp till Alexander <3 Milen känns långa när man saknar nån mycket… Kramar i massor till era alla <3

  2. Om inte amuhammed kommer till berget så får berget komma till Muhammed. Klart du ska åka pp till din pojke och hälsa på. Måste vara jobbigt att ha honom så långt ifrån dig!!

Kommentera