Alla Hjärtans dag & Vinterpromenad

Oj glömmer nästan av att ta mig tid att skriva här, det går i ett och huset är just nu fullt av sportlovslediga barn 🙂 Vi njuter både inne och ute och det är skönt att vara lediga, just idag är tre barn iväg på bowling och en med kompis på stellas lekland 🙂 men jag har tänkt berätta om hur vår alla hjörtans dag var och vår vinterpromenad i veckan.

Alla hjärtans dag fick vi besök av vänner som också bjöd på choklad riktigt mysigt och så snällt. Vi åt mat tillsammans och hade en trevlig stund. När barnen somnat gjorde jag ordning mysigt för Hjärtat. Överraskade honom med gott att äta och romantiskt pyntat. Riktigt roligt att överraska och så mysigt det blev.

Riktigt lyckad kväll i kärlekens tecken.
Jag fortsätter att visa er vår vinterpromenad som vi passade på att göra när det var som mest soligt och fint ute. En del av barnen var på bio så alla var inte med. Det var en rolig promenad med tävling, skratt och bus så underbart!
Evangelinah i vagnen
 Nathalie fann ett hjärta på vägen och såklart fotograferade jag 🙂
 En härlig vinterpromenad.
Nu ska jag ta hand om tvätt, fixa lunch och fortsätta lite med att kolla upp saker på nätet 🙂 Hoppas att ni får en underbar dag och att ni mår väl. Ta hand om er och varandra.
Kärlek till er alla!
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

 

En reaktion på “Alla Hjärtans dag & Vinterpromenad

Kommentera