Ännu en underbar helg……

I veckan hade vi födelsedag i familjen. Detta innebar lite pyssel av kort. Och jag blev faktiskt mycket nöjd.

Korten jag pysslat ihop själv och med tjejerna

Dessutom firades födelsedagen med att gå på restaurang i fredags. Tillsammans med mina syskon och respektive var vi på Mangos och åt otroligt god mat. Hade trevligt och fick en väldigt tacksam mottagning av presenten. En mysig fredagkväll. Tack alla som var med

Utgång på restaurang i fredags.
Vi fortsatte helgen med en underbar dag i vårsolen igår. Röjde trädgården, elda gräs i en tunna och fikade ute. Lekte, busade och hade en härlig dag. Mycket nöjda barn. 
Utelek med fika 
Vi bakade också vaniljbullar och jag gjorde världens godaste köttfärslimpa 🙂 första gången jag gjorde detta och det blev super bra 🙂 Efterrätten blev ju givetvis en nybakt vaniljbulle. 
Vaniljbullarna
Kvällen avslutade vi med Earth Hour och härlig musik från förr. Minns gamla tider, härliga personer och fick partysuget tillbaka. En riktig nostalgikväll. Vi gjorde också som förr somnade tätt intill varann i soffan. Helt underbart. Älskar verkligen Hjärtat och min familj. Är verkligen lyckligt lottad som har er i mitt liv.
Earth Hour, myskväll och nostalgi
Idag är det Söndag och helgen avslutas med trevligt besök, vårsol och planering för kommande vecka. En Söndag som började lugnt men fortsätter med full fart 😛 Jag hoppas att ni alla har en underbar dag och att helgen varit till belåtenhet. Var rädda om er och ta hand om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Ännu en underbar helg……

  1. Åh,så fina kort ni pysslat till hjärtat är riktigt fint=)
    Fina foto på er och vad mysigt det låter att ha earth hour och nostalgi,här missade vi earth hour=(

Kommentera