Ännu mer firande….

Igår firade vi Mhy tillsammans med vännerna, Mamma och Micke. Även denna dag gick temat i rosa under eftermiddagen men senare på kvällen i grå/blå/svart. Så dukningen blev densamma som dagen innan och klädseln rosa/svart. Jag älskar att hålla lite teman, duka fint och inreda festen efter det jag kan och har hemma.
Igår hade dessutom Hjärtat slagit i huvudet 😉 eller så började han bara nya året med att bryta en vana och ett mönster 😉 Han ställde sig för första gången och bakade bullar! Men gjorde också chokladbollar och nougatrutor. Själv fixade jag tårtan och dukningen 🙂 Mhy har diabetes men när man fyller år får man välja det man vill ha att äta och fika. Dessutom har vi ju lärt oss mycket mer om hur vi kan reglera detta med insulin så att det blir så bra som möjligt för henne.
Vi firade Mhy och jag tror att även denna dagen blev hon riktigt nöjd. Bjuder på bilder även härifrån.

 Mhy i sin nya fina tröja från Mormor och kvällens dukning
 Tre små Troll 
 Det goda bakverket. 
Tårta och paket till en fin tjej! 
Mhy fick fina saker som pyssel, väska, tröja, tidning, plånbok, nagellack, armband och nyckelring.

 Nu är vi tillbaka från allt firande och våra vänner lämnade oss idag. Känns lite tomt och tyst i huset nu men vi ses nog snart igen. Ni fick mycket firande och bilder nu men snart är även inläggen här tillbaka till sitt vanliga. Givetvis kommer en årskrönika också då året som gått inneburit mycket och ska sammanfattas lite. Det nya året har börjat och för oss med mycket fet, vänner, värme och kärlek. så ska vi fortsätta också.
Nu ska jag lägga mig för att vända tillbaka lite dygn som man nu har vänt, på Torsdag är det ju dags för skola igen. Tiden går fort när man har roligt.
Önskar er alla en riktig god fortsättning på detta året och snart kan ni läsa mer från vår vardag.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Ännu mer firande….

  1. Kul med födelsedagar. Jag läste att ni ska var med i Familjen Annorlunda igen. Det börjar redan 22/1. Är det bara tre gamla familjer med denna säsong?

Kommentera