Året 2013

Mycket har vi varit med om, mycket har hänt och mycket sätter sina spår i hjärtat. Det har varit underbart, trist, jobbigt, tungt, lätt och roligt. Minnesvärda saker som bloggresor, Greklandsresa, Husvagnssemester och kryssning. Vi har träffat nya vänner, gamla vänner och umgåtts med otroliga människor. Vi har sett möjligheter och en flytt blev som en ny start för hela familjen. Här kommer tillbaka blickar från detta år. Vårt 2013.

Januari
Emanuehl sitter själv för första gången. Mhy fyllde år. Vårt kök i gamla huset stod klart och blev super snyggt. Vi bestämde oss helt för att sälja huset. Och ett nytt boende letades. Och hittades. 
Februari
Alla Hjärtans dag kryssning. En underbar resa med god mat och champagne. Barnens Farmor kom och berättad att hon skulle flytta tillbaka till Hjo. 
Mars
Vi flyttade till vårt nya boende. Större hus och barnen fick byta skola. Något som idag är det bästa vi gjort. Theodore fyller år. Påsklov och mycket att göra.
April
Huset i Kinnarp fick en köpare. Noha fyller år och vi njuter av nya boendet. Barnen börjar nya skolan och första dagen gick kanon. Korvgrillning med Mormor & Micke blev ett super trevligt inslag. Stellas lekland och massor av andra aktiviteter förgyllde vår Aprilmånad.
Maj
Gamla huset i Kinnarp sålt!! Vilken lättnad det var. Jag fyller år men också Emanuehl. Invigning av kompisgungan på skolan. Bloggmingel i Norrköping. Jury i Grill och BBQ Sm på Liseberg i Göteborg men även Girls Night out. Fick veta att vi hade en liten bebis på g. I vecka 12 och på privatklinik. 
Juni
En resa till Grekland och värmen fick mitt år att verkligen få härliga semester minnen men det var ju också bara början. Underbar resa. Bad och lek i Hjo. Födelsedagar för Nathalie och Elijhan. Skolavslutning, Midsommar och underbara dagar.
Juli
Semester, nya vänner och underbara soliga dagar. Verkligen sådan där semester som man verkligen önskar sig! Massor med roliga utflykter och umgänge med vår familj.
Augusti
Underbara solnedgångar har vi fått se, goda vänner har vi umgåtts med. Bloggkryssning med underbara tjejer. Härligt väder och bilutställning för mina små Troll tillsammans med pappan. Skolstart igen och sommarlovet läggs som ett gott minne.
September
Fortfarande otroliga dagar med fantastiskt väder. Fotograferades av min fantastiska vän. Fabmamas med otroliga tjejer. Vaccinaering, Mhy fick glasögon och Alexsander fyller år. Och magen växte på.
Oktober
Träffar Anna Inreder. Funderar kring jul och myser mycket. Emanuehl går och nu börjar magen kännas tung. Vi längtar och väntar både på lillebror och julen. 
November
Vi myser, väntar på bebis och förbereder julen. Fina solnedgångar fortsätter att förgylla vår årstid. Hjärtat och mamma fyller år. Farsdag firas med fina teckningar och linas matkasse får premiär hem till oss. Jag syr också mitt eget babybo eller babynest. 
December
Vårt lilla Troll föds första dagen i December. Underbar liten varelse precis som sina syskon. Vi firar en fin jul i familjens sällskap och träffar även mormor & Micke men även Morfar & Barbro. Fina klappar, god mat och mysiga kvällar är vad december har ägnats åt. Sedan förberedelser för nyåret. Och idag är vi här tillsammans med härliga vänner, 18 stycken kring bordet med underbar nyårsmeny och massor av lek, bus och skratt. En perfekt nyår med andra ord. Men mer om den kommer.
Nu tackar vi snart av 2013 och jag är otroligt tacksam för detta året. För alla människor jag mött, mina nya vänner, min stöttan jag fått och framförallt för den kärlek jag både fått & givit. Jag är enormt glad och stolt på alla sätt. Nu ser jag fram emot 2014 och kommer att göra året till de jag vill att det ska bli.
Jag önskar nu er alla ett riktigt härligt nytt år. Ta vara på alla era stunder och möjligheter. Gör året till just ert toppen år. Ta hand om er och varandra. Var rädda om er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Året 2013

 1. Härligt med Nyårskrönika med ljuvliga bilder….

  •°*”˜˜”*°•.¸☆ ★ ☆¸.•°*”˜˜”*°•.¸☆
  ╔╗╔╦══╦═╦═╦╗╔╗ ★ ★
  ║╚╝║══║═║═║╚╝║ ☆¸.•°*”
  ║╔╗║╔╗║╔╣╔╩╗╔╝ ★
  ╚╝╚╩╝╚╩╝╚╝═╚╝ ♡¥☆
  NEW YEAR ☆ 2014!

  /Kram Älskar Er

Kommentera