Året 2014…Min krönika från året…..

Året som har gått har verkligen innehållit mycket. Ett år av både glädje, sorg. Kärlek och lycka. Det har inneburit flytt, nya vänner och nya upptäckter. Vi har njutit, jobbat och rest. Jag ska försöka i detta inlägg ge er höjdpunkterna från varje månad.

JANUARI
Höjdpunkten blir ju såklart vår resa till Florida och Orlando. Med Universal Studios och massor av härliga minnen. Födelsedag för Mhy hade vi såklart första dagen på året 🙂
FEBRUARI

Alla Hjärtans dag och ett helt fantastiskt väder med fina solnedgångar och annat, trots att det ska vara vinter 🙂 Här har vi lekt och låtit dagarna vara och komma som de vill.
MARS

Även denna månad bjöd på härliga spel på himlen med solnedgångar och annat. Vädret var helt fantastiskt. Mycket ute lek och lekparkshäng. Födelsedag för Theodore. 
APRIL
Åh en månad jag gärna ser tillbaka på. Noha fyller år. Vi åker på utflykt till sjön Örlen och grillar hamburgare. Vi firar påsk med en promenad till skogen för att plocka vitsippor i mängder. Vi får enormt mycket familjetid. Åh när jag bläddrar i alla bilder får jag så enormt mycket lycka och kärlek.
MAJ
Denna månad var det födelsedag för vår Emanuehl och mig. Men vi var också på ett super fint barndop där vi kom att träffa nya vänner. Förbereder en flytt och hade avslutningar i skolan. Men också fantastiska bilder från lekparken fann jag när jag gick igenom just denna månad.
JUNI
Vi flyttade till huset. Firade skolavslutning och födelsedagar för Nathalie och Elijhan. Vi firade en underbar midsommar och sommarlovet började med massor av härliga dagar.
JULI

Vi renoverar barnrum och bygger sängarna till pojkarna. Gör egen flädersaft. Vi grillar med grannar, träffar nya vänner, lagar mycket mat ute, njuter av bad i sjön, och bad hos ”Farfar”, ljumna kvällar på altanen och umgänge. Små utflykter bla. till stenbrottet. En riktigt härlig månad detta.
AUGUSTI

 Vi bor i stuga, träffar nya människor med otroliga livshistorier. Barnen börjar ny skola och vardagen kommer ikapp efter ett härligt sommarlov. Vi börjar renovera köket och försöker hinna med innan en hektiskt höst tar fart 😉
 SEPTEMBER

Road Rally resan går av stapeln till Wien, ca 500 bilar från Europa körde ett bilrally dit där vi sedan hade ett häftigt event. Vi började också spela in Tv för Familjen Annorlunda. Mycket härlig familjetid och roliga saker blev september berikat med. En del av detta kommer ni ju att få se 🙂
OKTOBER

 Inspelningarna fortsatte även denna månad och jag tog tag i ett av mina intressen att fotografera. Hjo har många fina platser även om det är en grå månad. Tjejtid, pyssel och massor av annat förgyllde hösten. Men också en sorg då vi gick igenom ett hemskt missfall som ledde till ambulansfärd och sjukhus för mig.
NOVEMBER

 Inspelningarna avslutades i mitten av November och visst kändes det tomt. Att ha fått jobba med ett härligt team och sedan tar det slut lämnar ju såklart kvar en tomhet och tystnad. Men vi är ju inte på latsidor för det. Jag var iväg både till Stockholm och Malmö för event. Träffade härliga vänner och bloggare. Fick massor av ny energi och boost.
DECEMBER

 En härlig månad med massor av kärlek och värme. Ett mingelevent här hemma gjorde sig jätte bra. Mycket umgänge med vänner och avslutet på detta år var helt magiskt och början på 2015. Det avslutades med goda vänner och började med detsamma. Avslutningar och julspel så som härliga adventssöndagar var denna månads höjdpunkter också. Framförallt fylldes jag med en enorm tacksamhet över att vi är tillsammans och kommer att gå ytterligare ett år gemensamt! Trots svårigheter står vi här tillsammans. Det gör mig så glad och så tacksam.
TACK för ett härligt 2014 och
HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN 2015.

Image and video hosting by TinyPic

17 reaktion på “Året 2014…Min krönika från året…..

 1. Anna, du är en mästare på förnekelse, din man ville lämna dig detta år vilket du inte med ett ord berör..bloggen blir inte trovärdig om du inte är sann. Detta innebär inte alltid attdu ska dela allt med dina läsare..bara att du behöver sluta låtsas leva i en rosaskimrande värld som inte finns

  • Jag förnekar ingenting! Jag valde dock att fokusera på det som varit bra för varje månad. Dessutom är det svårt att skriva en viss månad på just det du tar upp nu. Det var egentligen en längre period så det skulle skrivits på varje månad från februari till augusti. Men jag VALDE faktiskt bort att skriva om det då jag vid nyårsskiftet la ett väldig naket och bra inlägg om just detta. Kanske du har missat detta inlägg vad vet jag. Just i min årskrönika valde jag att fokusera på det som varit bra tillsammans med barnen förut om missfallet som faktiskt blev en stor grej då ambulans och sjukhus blev inblandat. Så jag förnekar absolut inte!
   Kram Kram

  • Dessutom innefattas årets svårigheter i denna text:

   "Framförallt fylldes jag med en enorm tacksamhet över att vi är tillsammans och kommer att gå ytterligare ett år gemensamt! Trots svårigheter står vi här tillsammans. Det gör mig så glad och så tacksam."

   Bara det att jag inte lagt ut det mer än så.
   Kram Kram

 2. Verkar tufft att ha så många barn men ändå mysigt på något sätt. Ni om några vet nog vad en vardag innebär! Det blir väl en livsstil antar jag……

 3. Man behöver inte skriva alt om sin fam.Allafall att alla mår bra. Vi har förtroende för Anna Hon är super kvinna jordnära. PUNKT.

 4. Bara bittra och avundsjukamänniskor som skriver negativa saker! Såklart att livet inte alltid är en dans på rosor! Tror de flesta förhållanden har kriser! Ni är starka som tagit er igenom det! Inte alla som gör! Ni verkar vara en mysig familj!

 5. Hej. Jag bar måste få fråga, du nämnde att ni fått missfall och var tvungna att åka ambulans. Har själ haft många missfall, tidiga och så sent som i v. 20 med mina tvillingar. Vilken vecka var ni i när ni fick missfall 💝 kram

  • Doktorn förklarade som så att livmodern var i v.14 och embryot i v.9 men jag hade dåligt Hb och svimmade nog både av smärtan och blödningen.
   Beklagar verkligen dina missfall ♡
   Kram Kram

Kommentera