Åska… Mulet och gott att dricka….

Har av olika anledningar inte kunnat sova så gott inatt, en kille som trängdes med mamma och toabesök har avslöst varandra. Tidig morgon började dessutom med åska som alla i familjen sov sig igenom utom jag, som faktiskt är lite skraj sådär. Och detta åskväder var verkligen otäckt. Kunde inte somna om förrän den faktiskt hade gått över. Men då vaknade ju barnen :/ lite lagom trött kan man förklara den här mamman då. Dagen har sedan fortsatt med massor av reg, skjutsande till vänner och hämtning. La mig faktiskt på soffan med en film tillsammans med barnen så jag fick vila. Med sömnbrist nattetid behövde jag verkligen den där stunden.
Nu när alla barnen givetvis sover och jag har hunnit med datorn en stund njuter jag av ett glas gott…

En mojito. Mums.
Imorgon får man uppvakta sin mamma och jag önskar alla en god Morsdag. Var rädda om er och ni som mist er mamma skänker jag en extra tanke. Njut av dagen alla ja oavsett om ni är mammor eller inte.
Ta hand om er. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Åska… Mulet och gott att dricka….

  1. En känsla av att någonting inte är bra. Min intuition säger att något är fel. Känner inte dig alls, men nåt i dina inlägg andas "fel, fel". Konstigt hur man kan känna, fast inga ord sagts??? Hoppas det inte stämmer.

Kommentera