Åter i projekt….

Efter många slöa och dagar av njutning är det åter dags för vardag och massor av både måsten, men också projekt. Vi har hunnit ändra mycket på kort tid i vårt hem eftersom i måste anpassa efter familjens behov. Tjejerna delade rum i början men eftersom de är så olika som personer var det ett måste att ge dem varsitt rum. Så i dagarna medan fyra pojkar har sovit borta hos våra vänner har jag fixat och ordnat i Mhy´s rum. Här har vi bara städat upp och stylat med det som låg hemma. Än är vi inte riktigt färdiga men jag bjuder på en bild för att ni ska få en liten uppfattning 🙂

Stegen upp till sängen är på vänster sida utanför just denna bild. Mer bilder kommer framöver,
Mhy är jätte nöjd och det gör mig glad. Nu har hon sängen med myshörn uppe i luften och under en bäddsoffa för övernattande kompisar. Ett skrivbord där hon kan göra läxor och förvaring. 
Idag har jag lagt lite tid på tvättberget medan Hjärtat har lagt energi på att göra ordning vårt blivande sovrum. Det rummet blev snabbt ett förråd där alla saker hamnade som jag inte visste vart jag skulle göra av. Nu är det tomt och väggarna ska målas. Tak och golv ska fixas och sedan är det min tur att inreda med textil och annat. Givetvis kommer det bilder även på detta.
Så under tiden Hjärtat målade var mitt mission att fixa tvättberget som gått alldeles för långt :/ Liksom tagit överhanden och jag har släppt det lite för länge, men jag har ju faktiskt njutit av umgänge och härliga jul/nyårsdagar. 
Nu njuter jag av att tvättstugan är tom och tvättkorgen saknar tvätt. Så värst länge får jag ju inte njuta men jag lovar att om det så bara är en dag ska jag njuta läääänge av just den tiden. Så skönt att ha detta gjort och att allt nu är inlagt i garderober. Inget roligt jobb kanske men jag älskar faktiskt att göra tvätten när den är ren. Det luktar så gott…ja jag kanske är knäpp men sån är jag 😉
Nu ska jag lägga mig för imorgon hämtar vi hem fyra pojkar som sovit borta i tre nätter, dessutom blir det lekland på jullovets sista dag! 
Hoppas att ni har haft en härlig jul och nyår. Att ert år börjat bra och att det också fortsätter i god riktning. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Åter i projekt….

Kommentera