Att bära barn i sjal….

Har aldrig testat sjal förut men till Matheus fick jag chans att testa en från Aldoria och jag är sååååå nöjd. Helt otroligt mysigt och rogivande att bära honom där i. Han somnar skönt och får den närheten har vill ha. Jag får på så vis också händerna fria att göra det jag behöver trots att han är ledsen och vill ligga nära. Helt enkelt det bästa jag någonsin testat!

Sover gott av närheten
På mamma (överse den osminkade sanningen och tröttheten..;) )

I pappas närhet

På pappa
Även Hjärtat tyckte den var bra. Skön att ha på sig och undrade varför vi inte hade testat denna tidigare haha. Roligt när det är en produkt som faller ut så väl. Vi kan varmt rekommendera detta till alla som har små barn eller väntar smått! Nästa steg är att testa den lite kraftigare sjalen så vi kan fortsätta bära i sjal trots att Matheus växt. Återkommer gärna med åsikt och recension om den 🙂 Funderar ni på en sjal, sluta med det och köp en! Gå till Aldoria nu!
LOVE
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Att bära barn i sjal….

  1. Vi köpte en babybjörn bärsele, och det är helt klart det bästa vi köpt någonsin i bäbis-väg. Använde den massor! Och man fick nöjda barn samtidigt som händerna blev fria 🙂 kanon!

Kommentera