Att börja…

Jag har nu bestämt mig för att börja skriva min bok, det kommer att vara svårt och tufft men jag ska göra det! Nu ska jag bara i mitt redan fullproppade liv få stunder att skriva men redan idag har jag tagit starten. Nu är det ju bara att fortsätta.

Nu är denna veckan slut och snart närmar det sig verkligen sommarlov. Barnen är glada över det samtidigt som dom känner att skolan är både rolig och lättare att träffa vännerna i. Men alla åker ju inte bort hela sommarlovet så det finns ju ändå chans att umgås. Dessutom planerar vi vår semester, troligen hyr vi en stuga eftersom vi ingen husvagn har. Kanske kommer vi att låna/hyra vagn för att också få komma iväg till vårt favoritställe Röstånga 🙂 Sen blir det mycket pyssel med ‘Vi med många barn’ träffarna jag ska sätta ihop på tre ställen i Sverige. Så visst finns det massor med kul vi har framför oss. Först skolavslutningar och student dock 🙂 Vad har ni för semesterplaner?

Helgen är ju också kommen nu och denna går i födelsedagstema. Emanuehl fyller år och ska givetvis firas. Eftersom jag fick hem bakboxen ska både bullar och tårta bakas 🙂 det blir en riktig fest 😉

Idag sitter jag på verandan med solen och även om det vindar mer idag än tidigare dagar så är det riktigt skönt, jag trivs och jag känner lugnet. Några av barnen har åkt med Hjärtat för att fixa delar till bilen och handla inför kvällens middag. Disco på skolan gör att de som kommit hem från skolan styr och plockar med maskeradkläder 🙂

Nu ska jag efter att gumman har somnat fortsätta skriva på min bok….

Önskar er alla en härlig dag och helg. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.

Kärlek till er alla!
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

 

4 reaktion på “Att börja…

 1. Spännande det låter,Anna att skriva en bok 🙂
  Tror den kommer bli kanon för ….Uttrycka dig i text är du bra på!

  Naw…Finaste Emanuehl blir hela 4-a år ♥
  /Puss & Kram på Er!

 2. Kära Anna, det är inte bara att skriva en bok, skrivandet är en konstform man behöver lära sig att hantera. Det anordnas varje år skrivarkurser runt om i landet, antingen på distans eller koncentrerade skrivarveckor och jag kan verkligen rekommendera dig att anmäla dig till något sådant. Lycka till!!

  • Menar du träffarna jag håller på att sätta ihop så är det för de med många barn som vill träffa andra familjer med många barn. Det kommer att bli camping så stuga, husvagn eller tält kan ju vara bra om man inte bara vill komma över dagen 🙂 Mer om detta kommer att komma.

   Kram

Kommentera