Att försova sig, Sommar & Shopping…..

Försov oss idag allihopa… blev en stressig morgon med en macka i handen och ryggsäcken i den andra för att sedan kasta sig ut till bussen för skolbarnen. Dom hann med. Nu märks det verkligen att sommarlovet är efterlängtat och välbehövligt, ett par lata dagar och lite sommaraktiviteter kommer göra det susen. Några planer inför sommaren har också kommit fram. Ett besök på sommarland, Borås djurpark och lite husvagnsliv är i tankarna. Sedan ska vi ju på bröllop också 🙂 Ett diabetesläger (om vi kommer med), kryssning för mig och en Stockholmshelg för mig och Hjärtat är också inplanerat så sommaren går inte lottlös 😉 Även en Göteborgshelg ska klämmas in 🙂 Men givetvis ska det njutas, ta vara på lata dagar och bara ha det gott också. Sommarlov är ju ändå ett lov där man inte ska stressa runt, utan njuta av att vara lediga 🙂

Har i ett par dagar nu shoppat på nätet. Jag älskar verkligen att kunna shoppa på hemsidor, med leverns direkt hem. Det underlättar verkligen emellanåt. Det är roligt och trevligt att gå i butiker också men inte tillsammans med tre gnälliga söner som hela tiden säger ”när är vi klara?” ”när ska vi åka hem?” Nej då föredrar jag nätshopping. Och med tanke på hur många som testat Linas Matkasse måste det ju verkligen fungera med denna sortens shopping, bara för att nämna en sida. Vi har inte testat kassen än men funderar på det.
Men vad har jag shoppat nu då? Jo det har blivit lite till mig själv, lite presenter och lite nyttigt.
Beställde bland annat en almanacka från Personlig Almanacka 

Beställde också en väska från BonPrix
DR Väska Figures

Även födelsedagspresenter har jag klickat hem, men alla kan jag inte visa er ifall det avslöjas för mottagaren 🙂 Men en kan jag bjuda er på. Denna:

En pool från lekmer.se
Ja det var lite av shoppingen, mer får jag bjuda er på framöver 🙂 Nu är det dags att göra lunch. 
Idag ska Noha på kalas så jag får dessutom åka ut en sväng för att hämta upp honom. Men vi ska också njuta av det otroligt fina vädret som är nu. Strålande sol och varmt. 
Hoppas att ni alla har en fantastisk dag, var rädda om er & varandra. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Att försova sig, Sommar & Shopping…..

  1. hej
    jag & min familj har testat linas matkasse….konstig mat.Mina barn är inte bortskämda..men tex renskav…nej men har hört att både icas & city gross kasse ska vara bra o prosvärd

  2. Ja,lätt hänt att försova sig hihi…
    Visst är Närshopping smidigt 🙂 Härliga semester/sommarplaner ♥
    Bröllop är ju härligt,underbart & vackert 🙂

    /Kram på Er!

Kommentera