Att ge kärleken…

När jag ändå var inne på ämnet tid kommer här ett mycket aktuellt inlägg i samma anda nämligen att ge kärleken tid. Ett förhållande går inte på räls det vet de flesta. Ibland är det dalar, ibland höga berg som nästan känns omöjliga att ta sig över. Man kan stå på varsin planet också, ja åtminstone blir känslan sådan. Viktigt i ett förhållande är kommunikation att prata med varann, förklara hur man känner eller bara samtala kring drömmar eller andra saker som inte bara rör vardagen. Men ännu mer viktigt kan det vara att ge kärleken tid. Att ge varann tid. Antingen ensamtid eller tid tillsammans. Men som det ser ut är vi nog ganska duktiga på att ge ensantid. Han tränar, hon går en promenad. Tjejkväll och grabbkväll. Afterwork och kickoffs. Men den där tiden ihop då? En del är säkerligen jätte duktiga på att ta den, andra inte. Jag vill i allafall säga att den är oerhört viktig. Det är för mig ja faktiskt oss, för jag kan tala för både mig och Hjärtat, jätte viktigt. Att få ge tid för varann. Att omslutas av varann och att uppslukas av det där som gjorde en kär i början. Sitta nära, äta tillsammans utan barnen och duscha länge. En kärleksboost så man känner sig nykär. Helt fantastiskt.

Detta gjorde vi i helgen, vi tog in på hotell och det är absolut inget man måste göra, ge tid för kärleken fungerar för alla på olika sätt och på olika platser. Bara en promenad eller ta tid på kvällen hemma när barnen sover fungerar minst lika bra. Men vi hade en natt på hotell och bara fick rå om vår kärlek. Behövligt och mycket skönt.

Vi har badat bubbel, ätit gott, gått en promenad och samtalat. Vi har skrattat, kramats och legat tätt.

Känns skönt för alla sinnen. Kärleken behöver tid tillsammans med mycket annat.

Detta gör vi snart om igen ❤

En fantastisk helg med tid för oss.

By night. Kvällspromenad hand i hand ❤

Är glad att vi delar allt och upplever tillsammans. Att vi tar oss igenom alla livets med och motgångar tillsammans. Att vi ger tid för vår kärlek att växa större och starkare. Att vi tillsammans har drömmar och planer för vårt liv. Att vi varje dag väljer att älska varandra ❤

We belong together ❤ Endless Love ❤

Till sist mina ord och råd: Ge kärleken tid. Oavsett om det är att finna den, ha den eller behålla den.

Ge kärleken tid.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Att ge kärleken…

Kommentera