Att göra det man tycker om….

Helgen har tagit slut och jag är rikitgt nöjd. Jag har fått se intressen och kunskap från barnen som jag inte hade vetskap om förut.

Jag har också jobbat idag vilket verkligen är super roligt. Jag totalt älskar inredning och mitt jobb och företaget som jag jobbar för är verkligen super bra 🙂 Fina produkter med kvalité och begränsade upplagor. Att just nu vara värd/värdinna är verkligen lönande. Man får extra gåvor och massor av erbjudanden är nu aktuella. Jag jobbar på detta sätt med visningar hemma hos er så för mig vore det super roligt med fler bokningar. Känner du dig nyfiken, sugen på att ha inredningstips eller bara samla dina vänner för en trevlig em/kväll och få se fantastiska och fina produkter från Living and Room, fyll i kontaktformuläret på sidan kontakt. Så ordnar vi detaljer och annat därifrån. Tveka inte att höra av dig vart du än bor 🙂

Hoppas höra från DIG!
Jag gör verkligen det jag tycker om och det är så roligt. Gör du det du tycker om? Har du hamnat rätt i ditt arbete?
Även denna kväll avslutas med en stund i soffan, dels för lite beställningsjobb men också för bloggen, lite annat pyssel på datorn men framförallt för en stund framför kaminens värme. DEt gör gott för både kropp och själ.
Jag önskar er en fin kväll och ny start på kommande vecka. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Att göra det man tycker om….

Kommentera