Att göra ett val.

Jag har tagit ett beslut som jag tror både jag och vår familj kommer att må bra av. Som ni säkert märkt kan en hel del av er inte kommentera och så ska det vara. Min familj och vårt välmående är viktigt för mig. När kommentarer kommer som blir påhopp, negativa eller rent av är kränkande mot mig, våra barn eller min man så känner jag mig både ledsen, arg, illa till mods och det gör att mina barn också undrar, förstår eller ser att mamma är ledsen. Jag kan ta det och givetvis kan jag förklara för barnen att det inte alltid finns så fina och snälla människor. MEN jag vill inte behöva förklara. Jag vill inte ha ont i magen varje gång jag loggar in på bloggen och ser era negativa kommentarer. Jag tycker inte att någon ska behöva få ta emot sådana kommentarer som nu har kommit. Min magkänsla säger att detta är ett bra val för oss som familj. Därför kan du som vill vara anonym inte kommentera.

Jag har helt enkelt tagit bort möjligheten att kommentera anonymt, jag vill skydda mina barn, vill vara den bästa mamman jag kan vara utan nedtryckningar från andra, utan att känna mig ledsen och ha ont i magen när jag går in i min egen blogg. Jag delar med mig av mitt liv för de som bor långt bort, för de som bryr sig om oss eller vill följa oss för att de inspireras eller är släkt med oss. Inte för allas påhopp, elakheter och nedtryckningar!Tyvärr åker ni med positiva kommentarer med på detta trots att ni skrivit jätte mycket fint, snällt och uppmuntrande. Men jag har gjort mitt val.

Jag vill ge mina barn trygghet, värme och kärlek. Vi gör på ett sätt i vår familj och ni på ett i er. Inget sätt är rätt eller fel så länge inte barnen far illa. Att vi har olika politik, religion, härkomst eller uppfostran gör oss alla unika men ändå en del i denna värld. Att tala illa om någon, trycka ner eller vara elak är inget jag använder mig av. Det finns de som gör så. Men tänk på att vi faktiskt alla är olika och att det ska vara så. Att vi alla ändå är lika mycket värda och alla har en plats i denna värld. Var snäll och sprid godhet omkring dig. Låt både vuxna och barn fortsätta att vara glada, leva och växa som människor ♡ ‪#‎stoppanäthatet
En glad Elijhan som ska växa upp med godhet, omsorg om andra människor och glädje.
Givetvis kommer han stöta på både ondska, sorg och elakheter men jag ska göra vad
jag kan för att han och alla andra barn i vår familj inte ska vara de som kommer med
mobbingen, elakheterna eller sorgen för andra barn/människor! 
Det är ett av mina mål i vår uppfostran. 

Theodore har ju fyllt år också, och givetvis har vi ju firat. Paket har kommit från vår fina vän Jenny och uppskattades massor. Tyvärr har ju dock min mobilkamera helt gått sönder så jag har tyvärr inga bilder i dagsläget. Han fick också fina presenter från bästa kompisarna och han är så tacksam. Längre fram ska vi fira med familj. Är ju så när man jobbar oregelbundna tider och helger går åt till mina visningar och annat 🙂

Har varit iväg i helgen på en visning och det var lika kul som alltid. Passade på att ta en fika med en vän också och de gav energi. På vägen hem stannade jag hungrig på Max och här var det lite kul. Familjer som satt där inne och åt hade barn som kände igen mig, viskade och kikade. Och jadå jag var på Max i Örebro i Lördags och till er barn som kände igen mig, Ni är så välkomna fram för att säga hej eller bara få bekräftat att det är jag. Ja ni vuxna med 🙂 Det är bara roligt att ni känner igen mig/oss och skulle glädja oss om ni kom fram om ni vill det.

Nu ska jag avsluta denna projektsöndag med soffan framför kaminen och sörja min trasiga mobilkamera en stund, för att ta nya tag och beställa ny telefon 😉 Lägga mig bredvid Hjärtat och bara njuta av att vi är vi och att vi finns tillsammans här i både vått och torrt. Jag önskar er alla en godnatt och härlig start på den nya veckan. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Att göra ett val.

 1. Ett bra val tycker jag ,Anna & du skriver så sant & riktigt …
  Stoppa Näthatet & fram med mer ♡ -a!

  Naw,sötaste & fina Elijhan/Puss från Mormor & Micke "golfarn" Eriksson hälsar såklart ♡

 2. Så klokt! Det handlar inte bara om barnen, utan dig också! Varför ska någon som delar med sig av sitt liv så generöst behöva ta en massa förolämpningar, elakheter och annat skräp? Finns absolut ingen anledning.
  Hoppas det blir lite bättre, annars får du anmäla dem!
  #stoppanäthatet
  Stor kram

 3. Hej Anna med familj. Detta var en av dom bästa blogginlägg jag läst på länge. Man får tycka vad man vill om vem man vill, men man MÅSTE kunna sätta sitt namn på det och inte gömma sig bakom något fejknamn eller anonym. Förstår ärligt inte varför vissa som tydligen dyker upp hos många bloggare egentligen ens orkar sitta och kommentera när det bara är elakt eller nedvärderande, tycker dom ska skaffa sig en hobby dom tycker om istället, då kanske dom inte har tid över till att spy galla på olika bloggar.
  Kram Pernilla

Kommentera