Att hålla kärleken vid liv….

Idag har vi varit tillsammans i 14 år jag och Hjärtat. Med massor av upp och nedgångar, tårar, skratt, svaghet, styrka och mod har vi tagit oss över många berg men också genom många dalar. Det har inte alltid varit lätt och vi har separerat, tagit pauser och funderat. Men viljan att vara med varandra och att få vårt förhållande att fungera har funnits där, som en stor styrka och drivkraft att faktiskt fixa det. Och vi har ju gjort det! Nu har vår kärlek växt ännu starkare och jag känner mig nästan mer kär nu än då 🙂 Jag älskar dig och du är mitt allt.

Bilden tagen i solnedgång, Luitraki Grekland 
Hur håller vi kärleken vid liv då? För oss är det viktigt att vårda kärleken mellan oss, inte bara leva som familj och föräldrar. Vi måste vara man & hustru, kärlekspar och vi. Detta gör vi genom små saker men också större saker som kryssningar, resan till Grekland utan barn blev också en sådan resa som verkligen vårdade vårt förhållande och vår kärlek. Små saker som ett restaurangbesök, ostbricka när barnen somnat, en promenad i naturen, hotellövernattning eller bara en liten tur till stan för shopping tillsammans kan göra så stor nytta. För oss är vår stund tillsammans utan barn ett tillfälle att få rå om varandra. Vi älskar våra barn och älskar att vara en stor familj tillsammans, göra roliga saker och vara en enhet. Men för att vi inte ska glömma av varandra och den kärlek vi har mellan oss tycker vi det är jätte viktigt att vårda den på de sätt vi trivs med. Man behöver inte göra stora grejer, bara man känner att allt är otroligt fint och njuter av att vara tillsammans. Vi njuter av att vara tillsammans, vår kärlek, vår familj är det finaste vi har och den vårdar vi. Och just denna dagen sprider verkligen den kärlek vi har. Vår årsdag och alltså 15e året börjar idag. Jag är stolt över det vi gjort, gör och garanterat det vi kommer att göra också. Vi nu och för alltid!
Sprider lite kärlek till er där ute. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

20 reaktion på “Att hålla kärleken vid liv….

 1. Grattis!!!Men din äldsta son är ju inte ens 15 år än och han är väl med en annan man?Fick inte riktigt ihop det:)förlåt om jag är nyfiken men blev lite undrande bara

  • Jag och min man träffades 25 juni 1999 och min äldsta son är född 15 september 1998. Alltså var han 9 månader när vi träffades 🙂

   Kram Kram

  • ok tänkte just när det står 15 år tillsammans men läste nedanför att du tagit fel på ett år;)så grattis på er 14 årsdag:)kram Marie

 2. Åh va vacker du skriver!
  Grattis!

  Hålla kärleken vid liv gör vi genom sånt du skriver men även genom att visa varandra respekt och förståelse varje dag, att tänka på sitt ordval och tonläge. Viktigast är nog att båda gör sitt yttersta för att sin älskling ska må bra och känna sig lycklig. Fungerar inte om bara den ena gör allt för den andra, har tyvärr prövat det i mitt förra förhållande 🙁

  Kram M

  • Givetvis ska man visa varann respekt och förståelse, tänka på ordval och tonläge. Det såg jag som självklart. Kanske naivt av mig men sådan är jag. Naturligtvis kan inte EN dra runt ett förhållande det handlar om att ge och ta. Man måste båda visa sin respekt, förståelse, kärlek och tillit. Finns så många fler sätt att vårda kärleken mellan varandra, i mitt inlägg tog jag bara upp de mer praktiska sakerna. Givetvis finns det så mycket djupare saker som gör ett långt lyckligt förhållande. Träffade en gång ett jätte gammalt par säkert 90 år gamla och de gick hand i hand, de såg så lycklig ut. Så min man frågade vad hemligheten var för att få leva så lyckliga i så många år tillsammans. De svarade "Man ska skratta mycket tillsammans", var ett väldigt gulligt sätt att hålla kärleken vid liv. Men visst krävs det andra saker och vi är ju också olika och väljer olika sätt att leva på i ett förhållande.
   Viktigast är nog att ha ömsesidig respekt, vara lyhörd och finna förståelse. Givetvis tillit också!

   Kram Kram

  • ¨Det jag skrev var inte kritiskt menat, hoppas jag du förstod, la bara till det som du skrev är själklart, och det ska det faktiskt vara!
   Pga att jag levt med en som inte tycker sådant är självklart, så försöker jag göra allt för att mina barn ska göra dessa egentlign "självklara" sakerna för andra och sig själva.

   Kul när äldre människor berättar. 🙂

   Som sagt jag tycker du skriver väldigt bra och uppskattar att du vill dela med dig av erat liv!

   Varma Kramar M

  • Tog det inte kritiskt alls, mer så att det givetvis handlar om mer saker än att hitta på mysiga saker tillsammans. För visst finns det massor av djupa saker som också håller kärleken vid liv 🙂

   Tack för att du gillar min blogg.

   Kram Kram

 3. Words, I like that!! Oro i flera andra annorlundafamiljet, då känns det stabilt och bra att läsa om er. En relation måste man precis aom du egentligen skriver, något man måste jobba på och kämpa för, kärlek till er alla.

  • Givetvis ska det stå 14 år 🙂 har varit lite mycket här nu så jag har snurrat till det lite 😛 Självklart ska det vara 14 år och de 15e börjar 😀 Och många fler blir det! (matte är inte en av mina starka sidor hihi)

   Kram Kram

 4. Åh med Guuuud, 15 år tillsammans men oj det var bara 14.. Det är som att fira 50-årsdagen ett år för tidigt, ungefär. Hallå..?!

  • Ja!! Visst är det tur att jag bara är människa och kan göra fel! Och dessutom kan stå för det! Hur många år det än är så är jag oerhört lycklig. Då är siffran faktiskt obetydlig.

   Kram Kram

 5. Så fint och klokt du skriver! Många varma kramar till er och era fina barn! Jag var på ett bröllop för ett tag sen. En moster höll ett fint tal till sin systerdotter. Talet innehöll flera dråpliga minnen och kloka råd. Mostern avslutade talet med: " Det gör inget om du hittar en man som är snygg och rik, men får han dig att skratta – behåll honom! "

Kommentera