”Att inreda handlar om att plocka fram en personlighet”

Den meningen läser man hos Anna Inreder och på bloggen kan man både få tips, se fina inredningsbilder och tävla. Imorgon ska jag åka och lyssna på en föreläsning med Anna och det ska bli så intressant. Vi är många tjejer som kommer och jag ska suga åt mig allt jag bara kan 🙂 Så imorgon blir det en tidig morgon för mig då jag ska hämta Annika först 🙂 Sedan bär det av mot Norra Hammar. Här får jag också träffa mina kollegor och gruppledare. Det blir mingeltilltugg och en goodiebag så jag ser verkligen fram emot detta.

Höstmörkret eller kanske sent av vintermörkret kommer ju nu och visst är det då mysigt med ljus och dessa underbara. Trycker du på bilden kommer du till Annas tävling. Jag önskar er lycka till och älskar ni inredning tycker jag verkligen ni ska kika på Living and Room och varför inte boka en visning. Hör av er på trollmams@gmail.com
Till er som kommer imorgon säger jag: Ses imorgon. Till er andra och alla mina läsare säger jag: Mysig fredagskväll önskar jag er. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “”Att inreda handlar om att plocka fram en personlighet”

Kommentera