Att inte känna sig på topp….

Idag har vi strålande sol ute men inte kan vi vara ute och njuta av den. Nej lilltrollet har blivit sjuk och jag är hängig och tung i huvudet. Orkar knappt stå på benen. Ligger i sängen nu och har nästan varit där hela dagen. Svårt med alla troll ja men vi försöker hjälpas åt så gott vi kan.

Lilltrollet.
Ikväll kommer nästa gästbloggare också och denna gången är det en kvinna som jag lärde känna via internetsidan Familjeliv.se när jag hängde på den. Vi fortsatte sedan på facebook när vi slutade att hänga på FL. Det är en kvinna med en familj som har mycket fart och fläkt. Missa inte hennes inlägg ikväll.
Nu ska jag försöka vila vidare och givetvis ses vi ju i rutan ikväll. Då gör vi en tillbaka tripp till kyrkan vi gifte oss i. Minns och Hjärtat överraskar mig. Hoppas vi ses.
Ha nu en riktigt fin fortsatt dag. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder  med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

8 reaktion på “Att inte känna sig på topp….

  1. Åh jag såg nyss på programmet och jag måste säga att jag blev alldeles rörd av att se hur fin kärlek ni har mellan varandra! Så underbart! Ta hand om er hela familjen! 🙂

  2. Krya på er!
    Berördes lite mer än vanligt av gårdagens avsnitt av familjen annorlunda. När vi fick veta att ni har flyttat isär flera gånger. Om du vill – kan du inte berätta lite om det? Ni ger hopp till oss andra med långt ifrån perfekta äktenskap…
    //Jenny

Kommentera