Att inte veta varför….

Jag är van att gå igenom vinterdepp och även denna gång känner jag av det men värre än vad jag brukar, nu har jag svårt att se meningen och lyckan… vad håller på att hända?

Av respekt för mig själv och mina nära kommer jag inte att skriva så tydligt vad som pågår i tankar och mitt liv just nu. Men jag är i en svacka och jag mår dåligt. Jag tar promenader och har börjat på samtal. Givetvis ska jag också kolla upp mina värden på sköldkörteln. Jag vet också att det bara är jag själv som kan få mig på rätt spår men det är faktiskt lättare sagt än gjort. Jag borde vara överlycklig för huset, barnen och mina vänner men denna vinterdepp är hård och egentligen vet jag inte varför alls. Detta är också därför bloggen stått still och uppdateringarna lyser med sin frånvaro. Kanske ska jag skriva av mig mer och få släppa på någon ventil, kanske ska jag sluta blogga. Ja oavsett hur det är så ska jag fundera på hur jag ska göra i detta läget tas inga förhastade beslut.

Just nu så försöker jag bara hålla mig ovanför vattenytan och det är tack vare barnen jag lyckas med det.

Och jag ska ta mig upp ur detta, jag ska komma ur det starkare än någonsin hoppas jag!

Hoppas att ni finns kvar här när jag än uppdaterar er och vad jag än delar med mig av. Jag behöver nog er också. Livet är inte enkelt och att det går upp och ner har nog alla fått erfara. Inget är ju bara rosa moln och rosenrött.

Tack för att du tog dig tid att läsa. Tack för att ni finns där ute.

Kälek till er alla.

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

8 reaktion på “Att inte veta varför….

  1. Hej Anna! Ledsamt att läsa att du inte mår så bra just nu. Glädjande är dock att du tar tag i det! Du skriver vad du vill o när du vill. Jag bloggade för några år sedan, jag har stängt den och skriver ibland för att ösa ur mig, dock är det INGEN som kommer åt att läsa den mer än jag. så det kanske kan vara något för dig? Skriva dagbok/blogga fast bara för din egen skull?! som ingen annan läser?! jag tycker det är skönt att göra så för många gånger så blir de där tankarna som snurrar på högsta fart i skallen genast mycket lugnare när man får ner de på skärmen/pappret. för MIG är det så. Viktigt att var o en hittar sitt sätt. oavsett, styrkekramar till dig!

  2. Kram och jag är din vän om du vill. Man kan skriva men alla behöver kanske inte ta del av det, men skriva är skönt för då lättar trycket i alla fall för mig. För här är det att det pyser över både nu och då. Stor kram till dig och finaste familjen.

  3. vinter/vårdepression beror allra oftast på grav D-vitaminbrist! har du inte ätit rätt dos av det under hösten/vintern så kolla upp det, går att kolla med blodprov. man ska inte behöva må dåligt hela vintern pga en så enkel sak. de flesta i Norden har brist på det. läs mer på http://www.kostdoktorn.se/d-vitamin

    mvh Anna

Kommentera