Att känna sig Älskad….

Min dag firades givetvis med pompa och ståt 😉 Många fina inbjudna och totalt besökte nog 65 vuxna och barn mig. Jag känner mig helt överväldigad. Älskad. Och så hjärtinnerligt glad. Att så många ville dela min 35års dag med mig gör mig verkligen varm i hjärtat. Helt underbara presenter, kramar och massor med skratt. Så underbart. Jag trivs när huset blir mer än fullt 😉

Champange och glas i en av presenterna och från min fina syster med familj. Här ska vi fira när bebis har kommit 😉
Givetvis kom det också lite blommor men inte alls många. Två fina rosa buketter med rosor. En från Mamma & Micke, en från Familjen Herzig. Ljuvlig färg och så fina.
Mycket presenter blev det och många chokladkakor som är min favorit även om jag inte riktigt trott att alla skulle ta mig så på orden när jag skrev min önskan haha. Somliga verkligen mer än andra haha
Från min bror och familj haha…
Hjärtan i alla dess former är jag också svag för och det hade flera tagit fasta på. Fick ett super fint fat och en mugg som jag ännu inte fått ett bra foto på men som verkligen var så fina av vår fina vän Robert. Men även en ljusstake i hjärtform fanns bland presenterna.
Från Anna med familj
Även tavlor var gåvor som kom till mig. Två super fina tavlor. Varav denna var en
Med bra text och härligt motiv. Andra tavlan visar jag sedan. Denna kom från Mamma & Micke.
Alla presenter var verkligen uppskattade. Så mycket fina saker och så mycket härlig kärlek. Men en liten gåva var ändå speciell. En teckning på hela Trollfamiljen gjord av en tjej på 7 år. Denna sitter nu på kylskåpet men ska få en ram så vi kan bevara det fina självporträttet. Så underbart.
Trollfamiljens självporträtt.
Är så oerhört tacksam för alla som kom hit, för fina presenter och för alla kramar. Ni är helt fantastiska min fina Familj! Från djupet av mitt hjärta tackar jag er alla hjärtinnerligt. För att ni kom, för att ni bidrog och för att ni gav så mycket värme och kärlek. Tusen Tusen tack för att ni gjorde min födelsedag helt fantastiskt grym.
Nu ska jag lägga mig med enorm tacksamhet, värme och kärlek. 
Hoppas att ni alla haft en toppen helg. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

2 reaktion på “Att känna sig Älskad….

  1. Underbar 35-årsdag & firande med mycket gottit hihi & fint ♡ …
    Måste berömma den sötaste teckningen mé av Trollfamiljen hihi
    Sååå sött ♡ …

    /Kram & ha en alldeles fantastisk dag!

Kommentera