Att se saker positivt….

Allt springer på, i lagom takt eller kanske rent av för snabbt? Liten blir stor ja 8½ månad har han redan hunnit bli. Men alltid lika lycklig.

Matheus
Projekten trillar vidare och idag har även projekt 5 arbetats vidare på. Inlejd vän och projektet tar verkligen form 🙂 Än så länge blir det bara sneakpeakar på det och luddiga inlägg jag vet. Men snart ska ni få en inblick i vad det är vi håller på med. 
Städning och plock av tjejernas rum är inte heller klart då Nathalie sover hos en kompis 🙂 Ibland får man ta en paus, komma iväg och roa sig också 🙂 Men allt blir ju gjort till slut ändå. Inget arbete springer ju ifrån en 😛 kanske både på gott och ont haha. Gäller att behålla positiv inställning 🙂
Emanuehl
Att se saker med ett leende på läpparna är våra små killar experter på. Mest glada hela tiden och deras leenden smittar verkligen av. Underbara små Troll. 
Nu ska jag med lycka och glädje i hela kroppen krypa ner i soffan, ta en filmstund och sedan sova. Imorgon fortsätter projekt och andra inplanerade saker. Bland annat blir nog mitt möte av. Vad det handlar om? Jo bloggen och dess utseende… mer får ni veta efter detta möte 🙂
Var nu rädda om er och ta hand om varandra. Tänk positivt och le precis som de små 😉
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Att se saker positivt….

  1. De är så goa de småtrollen Matheus & Emanuehl alltid ett léende hihi …Ha det så gôtt & låt allt ta den tid det tar,stress mår ingen bra av/Kram på Er & ha en riktigt trevlig helg!

Kommentera