Att ta sig tid…..

Vi försöker ge barnen tid var och en eller kanske två och två eller rent av bara en spontan indelning. Vi hittar på lite olika saker beroende på hur vi har delat in oss. Allt från fikar på stan, scrappar, utelek eller bakar tillsammans m.m. Det är inte alltid indelningen blir tjejer och killar utan många gånger delas det in efter tycke och tillfälle. Just i kvällens avsnitt delade vi oss tjejer och killar och det var riktigt uppskattat. Att få fika med tjejerna och fotografera vid Vättern var verkligen mysigt. Bjuder på lite av bilderna här nedan:

Det är så otroligt roligt att fotografera 🙂 Ett riktigt stort intresse jag har och som
 Nathalie delar med mig. Så roligt!
Givetvis satt vi allihopa uppkrupna i soffan och såg kvällens avsnitt och so vanligt älskar barnen atts e sig själva och de andra familjerna. När jag berättade för barnen att vi kommer träffa Familjen Norrström i sommar blev det ett rungande jubel här hemma 🙂 så man kan verkligen säga att vi längtar nu 🙂
Angående vår resa som vi planerar är det fortfarande lite oklart om boende men vi letar vidare och vet ni något tipsa gärna 🙂 
Hoppas att ni haft en bra dag idag, här har det varit lekkompisar, Torsdagsträffen och Pizzakväll för delar av barnaskaran 🙂 Annars utelek, måla och annan lek 🙂 Wihlmer målade fint till mig idag:
Kärlek.
Och med denna avslutar jag detta inlägg och hoppas att ni har haft en toppen Torsdag. Önskar er en god natt och var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

17 reaktion på “Att ta sig tid…..

 1. Men att folk bara ORKAR ifråga sätt hur no väljer att "del" upp er!! Det är ju inget konstigt alls……
  Folk har så jävla ont allt och alla förutom sig själva…

  Kram

 2. Det är väl mysigt att ibland få mamma/pappa tid och göra något speciellt. Tycker inte det är något konstigt alls med att göra så blir fina minnen. Ha en bra helg.
  Lisa från Skåne.

 3. Va fina de är på bilderna och kul att ni fått nya vänner genom serien. Ser fram emot varje avsnitt och tycker det är så kul med alla barn. Vi har själv "bara" 5 barn och tycker det är fantastiskt härligt. Ha en fin fredag. kram <3

 4. Så jättefina flickor! Tycker också om att fotografera. Tycker inte det var en konstig indelning…varför reagerar man på det? Men det är omöjligt att vara alla till lags. Hade ni delat in efter ålder eller annat hade någon retat sig på det med…ni vet bäst själva! Ingen annan lever erat liv! Trevlig helg på er!!!

 5. Du verkar vara en härlig mamma och du har en underbar familj. Försök att inte bry dig om sura kommentarer, speciellt om man inte vågar stå bakom dem med sitt namn. Jag som inte har några tjejer kan faktiskt känna mig lite avundsjuk. Njut av tiden med dina barn, tjej som kille. Snart sitter man där själv, så brukar i alla fall jag resonera. Sen tycker jag kanske att du ska ta bort alternativet att vara anonym som kommentator, kan man inte stå med sitt namn för vad man tycker och tänker så ska man hålla tyst tycker jag.

Kommentera