Att tillfredsställa alla & Vårfest

Goodiebags är tråkiga gratissaker, vad vi gör en vanlig vardag är bara trist, matbilder är äckligt för det går inte fota dem så att det ser attraktivt ut, det finns viktigare saker att göra än springa på event hit och dit, vad du åt till lunch är jag absolut inte intresserad av att veta eller vilken bil du har köpt och åker i bryr jag mig inte om.
Ja vad man än skriver om i bloggen så kan man inte tillfredsställa alla. Det spelar ingen roll vad jag tar upp för ämne så träffar det inte alla mina läsare ändå. Men jag skriver det jag känner att jag vill skriva om, det som händer i vår vardag och vårt liv. Jag delar med mig av det till er alla. Som Meekatt brukar säga ”Så´n är jag!” Tycker man inte att det är intressant, roligt, bra eller mysigt behöver man inte det. Man måste faktiskt inte läsa om man inte vill heller, även om jag blir väldigt glad om ni vill följa min blogg och vårt liv 🙂 Men att ni ska finna alla mina inlägg intressanta det är till att ta i. Givetvis får ni jätte gärna önska ämnen som ni skulle vilja läsa om, så kan jag ju få inlägg som ni även efterfrågar 😛

Idag ska vi till skolan. Vårfest på skolgården och invigning av kompisgungan. Föräldraföreningen har anordnat så alla klasser är engagerade och Nathalies klass ska sälja grillad korv/hamburgare för att samla till sin klassresa. Hela skolan inklusive lärare ska vara på plats och hela familjen ska dit. Tur vi har sol nu men frågan är om den håller i sig till kvällen, det hoppas jag verkligen. Man får också idag höra hur det gick för barnen på nationella proven så jag ska tala med fröken för att se hur det gått för dom.

Annars är det vanliga tvättbergen som arbetas igenom idag, plockande och städande. Känner mig lite dränkt i tvätt…..Men sådana där måsten som bara är att göra. Trista men så sköna när man har gjort dem klara. Fick hem grillen jag vann igår så nu har Hjärtat något att plocka ihop 😛 Så får vi se när vädret tillåter för en premiär grillning på den 🙂

Snart åker vi till Grekland ett par dagar och jag ser fram emot denna resan, det ska bli mysigt och skönt att få släppa Sverige en stund 🙂

Bild från Hotellet vi ska bo på.

Nu ska jag fortsätta med att hänga tvätt. Ni får ha en underbar Tisdag mina kära vänner & läsare. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

22 reaktion på “Att tillfredsställa alla & Vårfest

 1. Hej!
  Blir bara så förundrad av vad folk skulle vilja läsa istället! Att folk läser en blogg som inte passar deras nyfikenhet gör mig ännu mer förundrad! Fortsätt du att skriva om det du gör:) ha en go dag:)
  En farmor som gillar din blogg:))

 2. Att folk orkar dessa eländiga kommentarer.
  Varför läser man bloggar när man bara letar fel.
  Själv älskar jag att läsa om dessa underbara storfamiljer.
  Är tyvärr barnlös,numera tant och beundrar er styrka att klara allt och ändå lyckas få
  lite egen tid emellanåt.
  Kram till er alla.

 3. Jaa,detta är helt ofattbart för mig jag tycker att man kan strunta i att läsa då.Jag tycker du bloggar/skriver väldigt bra & varierande:)

  Härligt med Vårfest & sååå ljuvligt med Greklandresan nääärå..inte alls avvis fniss bara liiiite 😉
  Ha en underbar Tisdag/Kram

 4. Jisses liksom. Jag följer ett antal bloggar. Vissa inlägg kanske inte "passar" mig. T.ex. tävlingar där man kan vinna en massa barnsaker. Det är ointressant för mig eftersom jag inga barn har, men där väljer jag att markera dem som lästa utan att läsa dem. Jag väljer ju själv om jag faktiskt vill läsa ett visst inlägg. Passar det inte, ja då klickar jag bara ner det istället för att på ett elakt sätt kommentera att det var ett inlägg som inte föll mig i smaken. Hur svårt kan det vara liksom?

  Jag gör ju naturligtvis likadant i din blogg Anna, allt du skriver kanske inte passar mig. Men då jag jag ju ett AKTIVT VAL: antingen läser jag vidare och låter det vara så, eller så stänger jag ner och väntar på nästa inlägg. Nu gillar jag ju iofs de mesta du skriver, men du fattar grejen… 🙂

 5. Hej Anna
  Och tack för en rolig blogg som du delger oss.
  Jag tycker mycket om när du skriver vad ni gjort i vardagen.
  Ha det så bra i Grekland och Njuuuuut.
  Kramar/Brittinger

 6. Lite tacky är det ju med bloggar som är fullproppade av reklam, tävlingar och uppvisningar av goodie bags.
  Men du Anna är ju inte alls lika desperat som vissa andra FA mammor 😉 I vissa bloggar är varannat inlägg ren reklam allt från handväskor till tvättmedel till furuviksresor..

  • Min undran är varför läser du dom bloggarna då? Jag kan ge mig fan på att dom flesta stora bloggarna är sponsrade på ett eller annat sätt.Men mig spelar de inte nån roll då jag själv kan välja att inte läa

 7. Kan säga att jag går in o läser många bloggar där jag direkt stänger ner utan att kommentera eftersom blogginlägget inte tilltalar mig,det kan vara pessimistiska negativa inlägg o sådant vill jag inte läsa,men det finns ju en uppsjö av bloggar så ett råd till er som inte gillar Annas blogg/inlägg se er om efter andra bloggar att läsa!

  Sedan Anna blogga som du gör för det gör du bra tycker jag =)

 8. Ässhh strunta i vad folk skriver..
  Gillar man inte det man läser så behöver man inte läsa det….
  Men nu sitter jag vid datan så då passar jag på..ler..

  Med vänlig hälsning Camilla
  jag läser varje gång du skriver nått ,men min mobil verkar inte kunna skriva inlägg på din sida

 9. Jag gillar ditt sätt att blogga, du har en skön blandning på dina inlägg.
  Hoppas ni får en härlig semester i Grekland.
  Kram // Helena

 10. Det gör du rätt i….att blogga om det du vill och er vardag. Passar det inte alla behöver man ju inte läsa och inte heller kommenetra och sprida negativ energi – SÅ TRÅKIGT!!!!
  Jag gillar din blogg, dina inlägg om familjelivet!! Ulle

 11. Hej!
  Varför läsa om man inte gillar vad som skrivs? Det verkar extremt korkat i mina ögon??!!!
  Kram på er/ Sylwia

Kommentera