Att välja medvetet…

Jag har i ett års tid utvärderat och använt en super bra produkt för min hälsa och jag har valt den med medvetenhet och omsorg. Med mycket forskning, kvalité och kunskap bakom sin produkt är jag också säker på att jag valt helt rätt produkt för mig. En produkt uppbyggt på koncentrat och finaste råvaror, med egna doktorer och forskare bakom. Och också andra profiler som bodyfitness mästeren Mette Ulseth och Fridykaren Jesper Stechmann.
Vad är det jag talar om då?
Jo alla vet vi att hälsa och välmående är något som vi alla strävar efter. Att äta rätt och att få i sig alla viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter har blivit en stor del av livet för oss. Att få må bra och hålla sig frisk länge är åtminstone något jag vill. Jag har länge läst, lyssnat och tittat på olika produkter inom hälsokost men har sedan ett år tillbaka ätit en produkt som jag tycker om. Och som gett mig massor. Produkterna kommer från Kyäni. Ett företag som verkligen har vision och arbete att hjälpa andra människor till välmående. Att i livet helt enkelt få uppleva mer. Produkterna innehåller alla viktiga vitaminer, mineraler och antioxidanter. Vi har också Omega 3 med viktiga oljor och A samt D vitamin men även Nitro med sin fantastiska syresättning, bara för att nämna lite om dem. En komplett triangel för hela dagens behov är vad dessa produkter ger.
Vad har vi upplevt genom att börja äta dessa produkter då? Givetvis varierar ju detta från person till person, vi är ju alla olika. Men det har framförallt gett mig mer energi. Jag känner mig piggare i kroppen och eftersom jag sover bättre har det givetvis gett mig mycket skjuts på en ökad energi. Jag tappade också mitt sötsug vilket ledde till att jag minskade i vikt. Har haft mycket huvudvärk tidigare men den är nu borta. Jag har i alla år dessutom gått igenom vinterdepressioner men har helt fått slippa detta sedan jag började med Kyäni. Att ta produkterna varje dag gjorde att en rutin föll sig så naturlig att jag nu känner direkt när jag inte har ätit produkterna. För min man har produkterna tydligt gett ett resultat. Han har diabetes och med produkterna har han fått stabilare värden och HbA1c värdet ligger riktigt bra. Han har blivit piggare och mer fokuserad på de arbeten han gör. Vi som familj har inte varit sjuka bortsett en simpel förkylning. Produkterna har blivit en viktig ingrediens i vårt liv helt enkelt.

Är du trött, tappar energin ofta? Äter du snabbmat, halvfabrikat eller i stress? Stressar du till dagis, gymmet och affären. Ska du hinna med mycket på en dag? Sover du en hel natt? Eller har du svårt att sova? Mycket av detta går att få ordning på. Med viktiga saker som äta rätt, motion och sömn.
Jag kan försöka skriva med hur mycket ord som helst för att förklara men jag gör det enkelt. Se filmen här nedan.

Många av oss människor har brist på vitaminer och andra ämnen. Maten vi äter idag innehåller inte tillräckligt för att vi ska få i oss allt. Eller ens ta upp allt. Vi stressar mycket för att hinna med allt vi vill göra och många sover alldeles för lite eller dåligt. Att lägga till ett kosttillskott är ett bra val för din hälsa och ditt liv. Och vill du ha ett kosttillskott uppbyggt på koncentrat och kvalité då ska du välja Kyänis hälsotriangel 🙂 Prova med 100% nöjd kund garanti i 30 dagar. Helt nöjd eller pengarna tillbaka!

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic
Detta inlägg är inte sponsrat av Kyäni utan är helt mina egna erfarenheter och ord. Jag har med tillstånd av Kyäni lånat bilder och video. Precis som med allt annat väljer vi olika här i livet, jag ville bara dela med mig av något som jag verkligen tycker om och som gett mig mycket. 

Kommentera