Att välja sin tid….

Har inskolning av Timothy inför skolstart efter sommaren, ja här ger dom barnen fem tillfällen att ”skolas” in nu i april/maj. Det är väldigt bra tycker jag och igår var första dagen för detta. Timothy fick med mig åka skolbuss och tyckte det var super häftigt. Väl i skolan fick han träffa sina blivande klasskompisar i skogen där vi hade fruktstund och letade papperskaniner 🙂 En riktigt nöjd kille kan jag säga att det var. Bjuder på lite bilder.

Jag får höra att jag är dålig på att uppdatera er med vad som händer, jag antar att ni saknar och vill både se och veta vad som händer med vårt liv. Jag har nu valt min tid väldigt noga, man kan tycka att det finns tid för ett inlägg men faktiskt har jag lagt den tiden på att göra ordning hemma, tillbringa tid med min familj eller faktiskt jobba. Jag har ett vardagligt liv som innehåller matlagning, inskolning, jobb, tvätt och städ. Mitt i det ska jag också fixa en flytt som innebär att jag har massor med kartonger att packa upp men också tömma det gamla huset. Som ni säkert förstår räcker inte tiden. Att uppdatera er med bilder från huset som innebär kartonger eller annat trist känns inte roligt för mig så därför låter jag bli. Ni får bara acceptera det, är ni så nyfikna på hur vi bor inne i vårt hus så vet jag att ni kan vänta till jag känner att bilder finns att lägga ut. Och att uppdatera er med vårt gamla hus vill jag inte göra då vi inte kan ropa hej innan papper är skrivna. Vi har en köpare men som sagt man kan inte ta det på allvar förrän vi sitter och skriver papper och då finner jag inte så stor anledning att delge er det. Nu gjorde jag det ändå men mer kommer framöver. Jag tror att ni alla förstår precis vad jag menar. Har ni dessutom flyttat vet ni att mycket tid går bort. Internet blir inte inkopplat förrän nästa vecka heller så just nu är det inte internet som gäller. Ni får vara nyfikna lite till och vänta men jag lovar att framöver kommer uppdateringarna ni väntar på 🙂 Håll ut vänner. För att ni ska få en liten tjuvkik lägger jag här två bilder 🙂 Mer kommer alltså senare…..

Nu ska jag ta vara på tiden tillsammans med mitt hjärta, innan det är dags att lägga sig. Hoppas ni haft en toppen dag. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Att välja sin tid….

 1. Hihihi Härliga Timithy mormors kille 🙂
  Så fina foto på en gla "skolpojk"
  Självklart lägger du din tid mer Irl & det tycker jag du ska!
  Fina stillebilder du bjuder på/Kram på Er från mig i Hjosolen!

 2. Men Anna, har du fullt upp med städ, tvätt, mat, barn, hus, hem och man?! GRATTIS och VÄLKOMMEN till verkligheten, det kallas LIVET och det är samma för oss andra också, det står inte still utan rullar på..

  • Verkar dock som att vissa inte förstår det, utan tycker att jag borde hinna uppdatera bloggen med bilder och annat.
   Att jag vet att det är livet var inte det jag menade ens 🙂

   Kram Kram

 3. Ta det i din takt och låt inte folk stressa dig. Förstår de inte att du har fullt upp med det riktiga livet, så strunta i dem. Även om det är väldigt roligt att se hur ni har det och vad som händer, är det ju självklart IRL som går först.
  Har någon problem med det, får de nog se till att fundera över sina egna prioriteringar 😉
  Kram

Kommentera