Att vara sig själv, Pensionssparande & Taco kväll….

Jag är bara mig själv och jag trivs med det. Ja bloggen skrivs utifrån mitt liv och hur jag är. Om det skrivs i knepiga meningar eller rent av gåtor så är det så jag vill uttrycka mig, även om det ibland kan innebära att det uppfattas fel. Vi tolkar ju skriven text på olika sätt. Ibland kan texten låta både tuff, arg och otrevlig, de som känner mig vet dock att jag inte alls är tuff, arg eller otrevlig. Jag är en varm, mjuk och väldigt snäll människa. Jag är mig själv och kommer att fortsätta att vara det för att jag ska kunna stå för det jag skriver här i min blogg. Har man svårt att läsa eller förstå får man jätte gärna fråga och ännu bättre det är ju frivilligt att läsa min blogg 😉 även om jag hoppas att ni stannar kvar och läser så får ni ju själva avgöra. Jag tänkte lägga upp en frågestund snart för er som har funderingar och frågor att ställa. Så ska jag sedan svara er.

Funderade lite kring pensionssparande igår. Ja det ska jag alltså börja med just för att det är riktigt smart. Vuxenpoäng till mig haha… men nu är ju frågan vart det är bäst att spara? Vart man får mest för det? En hel djungel känner jag att det är. Har ni några bra tips skriv gärna dom till mig 🙂 Att pensionsspara tryggar ju framtiden en hel del så nu ska jag alltså börja med detta…inte en dag för tidigt 😉 haha….

Imorgon är det fredag och taco kväll med nya byn vi ska bo i. Ja det är boende i byn som dragit ihop en taco kväll i församlingshemmet där man får anmäla sig och vara med till självkostnadspris. Det ska bli riktigt roligt eftersom det blir ett ypperligt tillfälle att lära känna våra blivande grannar. Taco är ju dessutom en stor favorit för barnen så dom kommer ju att vara nöjda. Jag återkommer givetvis om vår kväll.

Idag ska jag fortsätta med lite städ. Ja i allt packande och sorterande är det också dags att städa. En liten promenad i det vårlika vädret får det nog också bli. Men först lite lunch och blöjbyten.

Önskar er alla en toppen dag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Att vara sig själv, Pensionssparande & Taco kväll….

 1. Tycker inte allt du är tuff, arg eller otrevlig utan tvärtom & du skriver såååå bra 🙂
  Härligt med Tacokväll imorgon,riktigt Fredagsmyyys ju hihi Ha det så gôtt & Kram på Er!

 2. Hej! Tack för en mysig blogg! Det är alltid kul att läsa lite om andra familjers liv och vardag, fast man har full upp med sin egen! 😉 Det förgyller vardagen lite, som en kopp kaffe ungefär! 😉 Även jag har tänkt på det här med särskrivningar. Det är faktiskt lättare att läsa om det är rätt skrivet, superkul istället för super kul, toppendag istället för toppen dag. Inte menat som tråkig kritik, tvärtom! Det är ju aldrig försent att lära sig! Ha det bäst! Kram E

  • När man skriver superkul vill rättstavningsprogrammet skriva super kul därför det kan bli så väldigt ofta eftersom jag gärna "rättar" med stavningsprogrammet när jag gör inläggen.

   Kram Kram

  • Det är därför som så många skriver fel och särskriver för att de litar blint på datorns rättstavningsprogram. Få av sammansatta ord finns med i rättstavningsprogrammet…

Kommentera