Att verkligen vänta….

Nu börjar det bli segt att vara gravid ja jag antar att det är så vi ska känna i slutet, lite för att ladda upp inför förlossningen tror jag. Nu väntar jag bara på att det ska dra igång, barnen väntar på att det ska komma en bebis och mannen efter att slippa stå stand by med oron att han är för långt borta. Dessutom tycker han synd om mig nu som känner mig så svullen och har ont i fötterna. Men än får vi vänta jag har ju ställt in mig på övertid också så blir man inte lika chockad när dagarna tickar över det beräknade datumet. Men visst är det segt att bara vänta 😛 Och visst vill jag att det ska dra igång närsomhelst!

Jag har ännu inte packat klart BB väskan så jag kan ju faktiskt roa mig med lite sånt. Göra lite inköp som kommer att behövas och planera lite för tiden med bebis i famnen.

Annars rullar vardagen på här, barnen i skolan och jag försöker vila så mycket jag kan. Barnen leker och till helgen ska två sova borta.

Funderar på en tävling som förra gången jag skulle ha bebis Så håll utkik så ska vi se vad vi kan finna för fint pris först och sedan läggs tävlingen ut.

Nu ska jag vila mig lite medan en liten Matheus sover och de andra två sitter vid min sida.
Hoppas att ni har det riktigt bra och var nu rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

En reaktion på “Att verkligen vänta….

Kommentera