Avsnitt framflyttat & Gästbloggare.

Presentationen och visningen igår för många härliga människor fungerade utmärkt, trots min nervositet gick det bra. Jag är nöjd och jag hoppas att alla andra som var med också är det. Träffade många härliga människor och nya kontakter är knutna 🙂 Sånt gillar jag.

Imorgon är ”vårt” program flyttat för att ge plats åt Eldsjälsgalan och jag ger gärna plats för dem. En gala där man uppmärksammar eldsjälar där ute, helt fantastiska människor och insatser de gör, föreningar och unga ledare. Ska bli en fin kväll med detta program. och säkert en och annan tår då jag är så gråtmild 😉

Men trots detta har jag en Gäst i bloggen. Imorgon blir det en kvinna med massor av styrka och som trots sina fall reser sig upp med attityd och beslutsamhet. En kvinna som jag känt ända sedan vi var små, som jag gått i samma klass som och lekt massor med eftersom vi bodde i samma område. Jag är så glad att hon vill skriva hos mig och imorgon visar hon sig här som sagt 🙂

Efter denna soliga dag men kaoskväll har jag nu satt mig ner i soffan med osthjärtan, värme från kaminen och kärlek från min familj. En förut stökig kväll blev till en lugn avslutning. Och jag är glad i sådana här tillfällen att de kaoskvällarna förekommer väldigt sällan. Men jag tror ändå att man måste ha det lite kaos/rörigt eller inte bra för att uppskatta det som är toppen och riktigt i ordning. Vi har ju alla känslor som visar sig och med många viljor, känslor och ord kan det bli kaos, svårt att varva ner och känna lugn. Och som ensam vid kvällens läggning får jag göra det bästa av det. Finnas på alla håll så gott det går. Det gick bra och alla somnade till slut lugna, trygga och sams med varandra. Tur vi i helgen bygger klart rummet som vi just nu påbörjat. Då får barnen dela på sig lite och kan få finna sin plats till ro på ett annat sätt. Sen hamnar man alltid lite ur balans när alla barnen är hemma som denna studiedag. Imorgon är det ju åter till skolan.

Hoppas att ni haft en riktigt fin dag med solen och vårkänslorna. Här har vi varit ute, njutit och lekt. Nu önskar jag er en riktigt godnatt. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Avsnitt framflyttat & Gästbloggare.

  1. Jag hade hellre sett Fa tyckte inte att eldsjälsgalan var så bra,men otroliga insatser dessa personer gör<3

Kommentera