Bakat, Julmingel och Visningar….

Idag har jag haft två skolbarn hemma vilket visade sig vara helt onödigt. Ja det började med att Theodore var hes igår och jag tyckte synd om honom så vi bestämde att han fick vara hemma. Timothy hade en feberkväll igår och det var givet att han skulle vara hemma. Men idag har han inte haft feber alls, men fick vara hemma. Bra dock att håla dem hemma så man inte smittar ner med något.
Idag är det ju också Annadagen det har vi ”firat” lite. Potatisgratäng och kyckling med sallad blev dagens middag. Dessutom har vi bakat Lussebullar.

Nu är min julmingelkväll bokad också här hemma. Nästa vecka blir det av och jag hoppas verkligen att både gäster och jag kommer bli nöjd 🙂 Ser fram emot att träffa mina vänner och kvällen innehåller massor av spännande saker!

Dessutom har jag bokat in lite visningar med Living and Room i kommande säsong. Ny katalog och dessutom extra gåvor i Januari! Det är riktigt roligt. Är du sugen på en visning, vart du än bor ta kontakt med mig så hjälper jag dig!

Nu ska jag ta en glögg och bara ta det lugnt innan kvällstiden är inne för att sova Ta hand om er och varandra. Njut en minut och stanna upp, alla behöver det i tempot som är i världen.
Mängder med hjärtliga och varma kramar. Kärlek och omtanke till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Bakat, Julmingel och Visningar….

Kommentera