Bara några få dagar….

Ja nu är det alltså bara några få dagar kvar till beräknat datum. Och som jag sagt förut så räknar jag med övertid… men vi får ju bara vänta och se. Jag har inga känningar alls så på väg just nu är det inte. Många är nog spända på hur tävlingen ska sluta men det är ju bara en som kan avgöra detta och det är Prinsen i magen :).
Nu är jag trött och har huvudvärk som inte vill släppa…lite jobbigt men jag försöker vila så mycket jag kan. Annars händer det inte så mycket just nu, barnen är med vänner och vardagen rinner iväg ganska fort.
Tänk att vi snart har första advent… så mysigt…. Jag älskar julen, den är så mysig, varm och ljuvlig med allt gott, umgänge och kärlek. Nu är vi inte så att vi firar stort, träffar så jätte mycket släkt och vänner men att bara få vara familjen och vara lediga för julmys det tycker jag är underbart. Så värst mycket julklappar köper vi inte heller men givetvis ska barnen få något. Jag har beställt lite men är långt ifrån klar. Har ni köpt era julklappar än? Eller köper ni ens?

Bjuder er på en fin bild på Elijhan i sin nya skinnjacka som jag vann på tradera för länge sen 🙂

Vår lille cooling 🙂
Nu ska jag fortsätta att leta klappar, vila och ta hand om mig. Hoppas att ni har en fin dag. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Bara några få dagar….

  1. Jaa,snart är det bb,bebismys,advent & julmys – Underbart <3
    Här är vi klara med alla julklappar & det är sååå skönt 🙂

    Hihi Såå cool han är lille Elijhan i sin tuffa skinnjacka/Puss & Kram

  2. hej!
    jag måste bara fråga hur ni gör med julklappar? Jag har "bara" två tjejer på 4 och 2 år. Köper inte heller så mycket till dem, men tycker det är jättesvårt att komma på saker. Framförallt till lilltjejen, som dessutom fyller år dagarna runt jul. Tycker att allt liksom redan finns här hemma. Hur i all sin dar gör du???

Kommentera