Barnkalas för hela familjen…..

Igår var vi bjudna hela familjen på barnkalas till våran nya bekantskap. En familj med tre pojkar var av en av dem fyllde år. Verkligen super trevligt och roligt var det. 32 barn och våra barn hamnade i himmelriket. Ja alla utom Wihlmer som är en liten blygis, Han ville inte äta, inte fika och höll sig runt benen på mig. Men så är det ju och jag låter honom ta allt i sin takt.

Eftersom det var bestämt att vi skulle stanna kvar efter kalaset för att umgås löste sig blygheten på Wihlmer och han kunde slappna av när barnen hade gett sig hem. Men innan var det ju såklart barnkalas för hela slanten för barnen. Korv med bröd, glass och givetvis godispåse 🙂 Men också mycket lek, spring och bus, Mycket nöjda barn kan jag lova. 
Efter kalaset fortsatte vi med lite fyrhjuling, skratt och snack. Fick massor av försmå kläder till mina små pojkar vilket jag tacksamt tar emot. Underbara människor! Innan hemfärd bjöds det på kvällsmacka och det var bara att lägga barnen när vi kom hem. En super lyckad Söndag helt klart! 
Idag är det ny dag, ny vecka och jag ska tvätta, plocka och hinna med ett utvecklingssamtal. Planera upplägg av de få sovrum vi har, men ska ju bygga om ett rum så det blir ett sovrum till. Så lite materialkoll, planering och skissande på det har jag tänkt mig idag 🙂 Någon efterfrågade bilder på huset och rummen som är klara. Detta kommer framöver. Jag måste bara få lite ordning på nätet som är super segt och hoppar i och ur, därav blir det en del strul men jag jobbar på detta. 
Och för er som undrar hur det går med designen av bloggen, arbetas det för fullt i mitt huvud och skiss men jag kommer troligen byta medhjälpare vilket medför att detta kommer att ta lite längre tid än vad jag hade tänkt mig 😉 Men både jag och ni får hålla ut lite till. 
Nu önskar jag er alla en toppen Måndag och att er start på veckan blir alldeles underbar.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

8 reaktion på “Barnkalas för hela familjen…..

Kommentera