Barnmorskan…..

Går nu vecka 37 och idag har jag 25 dagar kvar. Känns att det närmar sig med både tryck neråt och förväntansfulla barn. BB-väskan är inte packad än men kanske ska jag göra det, så känns en sak lite lugnare. Oro inför förlossningen är nog naturlig och jag försöker tänka att allt kommer gå bra samtidigt som jag vet att det inte är en självklarhet. I fredags var jag hos barnmorskan och status såg ut såhär:

Blodtryck: 130/80

Blodsocker: 5.7

Hb: 95 boosta järn nu inför förlossningen.

Vikt: på tok för mycket (enligt mig) tur man går ner mycket av det sen efteråt.

Bebis ligger med huvudet precis vid bäckeningången, inte konstigt att jag känt att det trycker på ibland, nu kan hon i princip komma när som om man ser till veckor men jag är ju van att gå full tid så inget jag räknar med. Hon får komma när hon kommer. Mina barn har ju aldrig fixerat sig så det räknar jag inte med denna gång heller.

Här får ni ett foto på magen

36 fulla veckor. Vår lilla Wilhelmina.
Jag höggravid.
Nu längtar jag bara till detta är över. Till jag kan få tillbaka min rörlighet och förhoppning om att foglossningen släpper. Nu längtar jag efter bebismys men också att göra detta kapitlet klart för sista gången. Även om jag älskar att vara gravid och mår toppen av sparkar och växande mage så känns det så skönt att det är sista gången och slutet på denna resan. Vår 12a sist men absolut inte minst. Så högt älskad redan av alla i familjen och så efterlängtad. Nu kör vi slutspurten!
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “Barnmorskan…..

Kommentera