Berörande brev, Flytt kartonger & Vår i luften

Varm strålande sol som gör att det vita täcket börjar smälta, sakta men säkert. Isen droppar och man får faktiskt lite av vår känslan. Men ska vintern vara slut nu? Ja vad vet jag. Dock tror jag att det kommer mer snö framöver, det brukar ju göra det. Jag hoppas dock att våren är på väg med värme, sol och fantastiska vår utflykter.

Barnen fick med ett super gulligt brev hem från skolan i fredags, eftersom vi skrivit brev om att de ska flytta och byta skola. Brevet berörde verkligen och jag kände hur gulligt det var att hon skrev.

Verkligen ett brev som berörde och värmde mitt hjärta. Tack Gun-Marie ♥

Igår gick min dag åt att packa och stapla flytt kartonger därför hoppade jag över att blogga. Just nu känns det som att vi lever i en sortering, packning och flytt kartonger. Dock står dom i ett rum som jag kan stänga till så vi slipper att leva helt i flytt kartongernas träsk. Men så är det ju när man ska flytta. Det blir mycket att göra men med vänner omkring en så går det ganska snart detta. Vi längtar ju alla nu till nya huset och till nya skolan. Roligt att det blev så bra utfall på skolan och nya vänner. Nu känns det riktigt bra.

Idag ska jag fortsätta med tvättberget om nu ska vikas och läggas in i garderober. Kanske kan sortera och packa lite också. Sedan är det ju läx-läsning, mat, lek och städ som alltid ingår i min dag, men det är ju sådan vardagen ser ut hos oss. Ska planera inför helgens jobb också.

Önskar er alla en toppen onsdag med sol och kärlek. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Berörande brev, Flytt kartonger & Vår i luften

  1. Vilken underbar lärare 🙂 önskar det fanns sådana överallt 🙂 Hur långt bort flyttar ni? Huset ni ska flytta i ser jätte stort ut.Hur hittade ni det?
    Ha fortsatt bra dag!

    • Vi flyttar 6 mil. Huset hittade vi på hemnet.se först sedan somuthyres på blocket.se Det är stort och vi är mycket glada att detta dök upp.

      Kram Kram

Kommentera