Besöket på skolan

Har idag varit på nya skolan för att hälsa på. Allt gick super bra och barnen ville inte åka därifrån, det tar jag som ett gott betyg. Givetvis fanns det massor att berätta för varann i bilen hem och jag kan säga att barnen verkligen gillade skolan, personalen och de redan funna vännerna. Kramar från dem innan vi åkte hem gör verkligen mitt mamma hjärta varmt. Nathalie som har svårast med att finna vänner fann tre nya tjej kompisar direkt, det känns roligt. Jag tror faktiskt att vi vuxna gör större problem av ett skolbyte än vad vi behöver och än vad barnen gör. Här hemma har det bara varit prat om klasskompisars namn, hur fröknarna var och den roliga skolgården. Nu känns allt så påtagligt och nära. Nu längtar vi alla tills vi flyttar.

Barnen från skolbesöket idag. Tidavad skola.
Jag är verkligen glad att allt känns så otroligt bra. Vi kommer nu hamna mellan Skövde och Mariestad men tillhöra Mariestads kommun, det gör att vi hamnar något närmre min familj, en hel del vänner och sjukhus där Mhy har sina kontroller. Det känns riktigt bra.
Jag är också tacksam för alla fina vänner som erbjudit sin flytthjälp, ni är verkligen guld värda bara genom att erbjuda er! Det blir ju trots allt ett pyssel att flytta 😛 Nu går veckorna fort och snart är vi där…Vilka som verkligen kan just den dagen får vi se när datumet är helt bestämt! Det värmer att ni finns där i alla fall.
Ikväll ska vi givetvis se vårt favoritprogram som säkert många andra av er. Det är ju alltid lika roligt att se.
Hoppas att ni alla haft en toppen dag. Det har vi verkligen haft både med besöket men också med det underbara vädret! Strålande sol med värme som smälte snön. Nästan lite vårkänsor! Helt underbart.
Var nu rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

8 reaktion på “Besöket på skolan

  1. min son var eld och lågor när han kom hem idag, över att han skulle få en ny klasskompis. Han kom inte ihåg vad han hette men han var jättesnäll! 🙂 Antar att det är Theodore, han är iaf född samma år som min pojk. Kul med nya huset, det är ju jättefint! Välkomna hit! 🙂

Kommentera