11 reaktion på “Bilder från korvgrillningen

 1. Gud va söta barn. Lycka till i ert stora fina hus. Själv ska jag få trillingar för 2 gången hälsa familjen

 2. Hej Anna kan du svara på vilka av barnen som kissat på sig. Mina 7 barn kissar på sig varje dag på dagis oftast är det 2,3 kisspåsar per barn. På hemvägen är det oftast två av barnen som kissar på sig. När vi är hemma kissar typ 5 av barnen ner sig på natten kissar minst 3 av barnen har du bra tips? Tre av barnen är 5 är 3 är 3 år och den tredje är 2 år alla är pojkar

  • What?! Det låter som en dålig ordvits.. Vad har Annas ungar med dina att göra?! Deras förehavanden påverkar väl inte dina barn och deras uppenbarliga problem?! Dags att sluta skaffa barn och söka hjälp..

  • När du kommer och hämtar barnen. Låt dina barn gå och kissa då.
   Barnen kanske säger: Jag är inte kissnödig.
   Mamma: Sitt en liten stund på toan det kanske kommer några droppar kiss.

   Barn brukar i sådana fall bara villa sitta på toan i 2 sekunder. Se till som mamma att barnet ditt sitter 1 minut. För efter en stund kan det komma.
   Ofta tar det nämligen en liten stund för barnet kopplar inte av på toan.
   Kommer det inget kiss på toan så kommer nog knappast ditt barn kissa på sig på hemvägen. För då var nog barnet inte kissnödig.

 3. Nu har det gått 14 dagar, nu borde du har tid med lite vanliga inlägg och något om huset. Skall du vänta tills det är helt i ordning lär väl barnen vara utflugna för länge sedan..

Kommentera