Blogbag från loppi

Fick hem en blogbag ”1-åringen” från loppi med spännande saker att testa. Med produkter från Lego, Coop, KidsZoo från Acrilex, Folsam och Pixibok från Bonnier Carlesen.

Här fanns saker jag kunde ge bort i julklapp till två av barnen så en pixibok och legot blev snabbt undanlagda. Folksams etui med plåster blir perfekt att lägga i bilen som ett litet överlevnadskit när olyckan är framme.

Vitaminerna KidsZoo från Acrilex var goda och uppskattade av barnen. Dessa ska dessa inte ersätta bra kost och kanske kan dessa vara bra för barn som är kinkiga med maten. De innehåller bara naturliga smaker och färger och inga konstgjorda sötningsmedel.
Coop skickade med ekologiska majskrokar, festis och klämmis. Ett bra mellanmål utan socker och som är smidigt att äta ur den pip med skruvlock som den har. Festis med god smak av äpple och päron. Majskrokar ett smidigt litet snacks som är glutenfritt och frasiga och riktigt smälter i munnen. Gott.

Vill du också ha spännande blogbagar att recensera kika in på loppi.se Där finns all information hur man går till väga 🙂

Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Blogbag från loppi

Kommentera