Blogbag Nystart.

Fick för en tid sedan hem Loppi blogbag Nystart och denna gången var det verkligen super bra saker med i den. (det är det alltid men denna var liksom riktad helt till hela vår familj)

Ekomüsli som var super god, Blutsaft som för mig med låga järnvärden trots att jag inte är gravid verkligen behövs. Dessutom innehåller det ju andra vitaminer också. Riskakor från Friggs som var så fantastiskt goda att hela paketet tog slut i ett kick, så jag fick be Hjärtat köpa ett paket till 😉 Blåbär och Acai te med superfrukter också från Friggs, ett super gott te som verkligen smakade blåbär och minnen från sommarens blåbärsplock gjorde sig påmind. Mums! Kidszoo vitaminer sååå uppskattade av barnen! Super lätt att få i dem vitaminerna när de själva ber om att få ta dom 🙂 Toppen verkligen! Dessutom innehåller de bara naturliga färgämnen och inga sötningsmedel! Fruktstänger från Castus försvann också på ett kick av några pojkar. Några tyckte inte alls om dem men uppenbarligen försvann de andra så någon tyckte de var hemskt goda 🙂 Sockerbalans prefekt för att få i sig C-vitamin, dock innehåller detta sötningsmedel och där är jag försiktig. Men för att utvärdera dem så smakade jag och måste säga att de var riktigt goda 🙂 Verkligen en grymt bra blogbag. 
Bloggar du? Vill du veta hur man kan få en blogbag?
Då tycker jag att om du har Facebook ska du gå in och gilla Loppi Event, där får du all information när det är dags för en blogbag att skickas ut. Då får man anmäla sig med sitt namn och blogg. Blir man sedan utvald får man ett mail från Loppi som säger att just du har blivit utvald 🙂 Så enkelt är det faktiskt. Följ också Loppi.se på facebook dessutom har ju Loppi såklart också en hemsida kika in på den också vettja. HÄR!
Jag ser redan fram emot nästa blogbag och tänker absolut hålla utkik för ingen vet när den dyker upp!
Lycka till och glöm nu inte att testa någon av de produkter jag skrivit om för dom var riktigt grymma.
Kärlek till er alla!
Image and video hosting by TinyPic

Kommentera