Bloggmiddag fylld med glädje & Energi

Denna helgen har varit helt fantastisk. Fredagen började med härligt umgänge med vänner. Tacokväll och lekfulla barn. Trevligt umgänge som behövdes. En energipåfyllnad.

Lördagen startades tidigt då Theodore skulle vara med på klassfotboll och jag åka till Malmö på bloggmiddag. Skickade iväg honom sa hejdå till de i familjen som var vakna och gav mig iväg i bil till Malmö.
Väl framme träffade jag först Sojka och följde med på ett gym som hade lite av ett öppet hus. Kollade in stället och mest hängde jag ju med för att få träffa Sojka en stund men det var intressant. Ett riktigt bra gym med både barnpassning och barngympa medan mamma eller pappa gymmade. Verkligen super fina lokaler med allt man kan tänka sig att behöva. Söndagar kunde man dessutom äta brunch efter sin träning hela familjen. Ja de verkar ha koll på vad som behövs där i Malmö. Vad som finns runt omkring här vet jag inte och jag har ju inte direkt just nu tänk börja gå på gym heller. Men det skadar ju inte att kolla upp detta.

Tack underbara Sojka för att du tog dig tid att träffa mig och så söta killar du har. 
Tack för din energi du ger med ditt glada och sprudlande du.
Jag fick skjuts tillbaka till hotellet där jag på rummet väntade på Anna och Tommytott. En stunds vilande så dök de upp. Vi prata, kramades, skratta och färgade hår. Ja dock inte mitt 😉 Fler anslöt i vårt rum då Sofia och Marianne kom. Vi fortsatte att prata och skratta och för de som ville dricka lite bubbel. Sedan var det dags att göra sig klar för kvällen. Dusch, kläder och smink på. Och så givetvis foton 😉 Selfies, groupies och allt annat 😛 
Äntligen fick jag träffa fin Tommytott. Så härlig människa.
Selfie också 😉
Vi tog oss till restaurangen där vi skulle äta. En uteservering med mycket folk och samtidigt ett jippo på torget som gav liv, dans och musik. God mat fick vi om än väldigt låååååång väntan. Min förrätt fick jag vänta på en timme… dock hade hon gjort något fel så som plåster på såren bjöd hon på the och tryfflar. Vilka var super goda. 
Jag är riktigt nöjd med kvällen som också innehöll tävlingar där jag stod som en av vinnarna. Och till en bok. En av min bedömning av baksidans text att döma super inspirerande berättelse och skriven av en fantastisk person. Så nu ska här läsas. 
Givetvis fick vi härliga samtal, skratt och enormt mycket kärlek under kvällen. Avslutades med goodibag med så fina saker i att man inte kan annat än att jubla. Vilket jobb ni gjort Anna, Tommy & Sofia. Ni är grymma. Tack för att jag blev inbjuden att vara med jag ångrar inte en sekund att jag kom trots ont i magen av skratt, lång bilresa och tunga påsar 😉 Tack Tack Tack! Sådan energi ni gett mig och kärlek, helt otroligt!
Underbara ni! Foto från Marianne, fotograferat av Tommytott 😉
Den helt fantastiska goodiebagen. Foto: Tommytott
Mer om denna kommer.
Kärlek till er alla!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

3 reaktion på “Bloggmiddag fylld med glädje & Energi

  1. Hej svejs,, skoj att vara med på bloggmiddag, har jag också varit en gång i Malmö. Att denna var i lördags hade jag totalt missat.. *tyvärr*
    Hade varit skoj att träffas.
    Vad olikt dig du är mot när du var med i teven..

    Ha det allra bäst och sköt om dig.. // Annelie

Kommentera