Brand, deklaration och ösregn…..

Idag har det varit en händelserik dag… grannen bakom oss ja en bit bort har fått förråd brandhärjat, ja faktiskt brann det ner till grunden 🙁 från vårt köksfönster såg vi händelsen och barnen tyckte det var både otäckt och häftigt med brandbilar och polis. Riktigt otäckt tyckte jag det var. Jag trodde också att boningshuset brann men det gjorde det inte. Tur i oturen kanske.

Här får ni en dålig bild men ni får en aning om det…dessutom blåste det storm så det var nog svårt för dom att släcka och det spred sig fort. Här kommer en länk där ni kan läsa om det http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=97&artikel=5519505

Nu sitter jag med deklarationen som ska göras och jag kan inte fatta varför jag alltid måste vänta in i det sista med den. Varje år blir det så… nej det får jag ändra på! Nästa år är det jag som tar tag i den i tid!

Eftermiddagen har bjudit på ösregn, riktigt trist. Jag och Theodore har också varit på utvecklingssamtal och det var roligt. Han är duktig och intresserad av skolan och trivs i klassen och den nya skolan. Känns skönt att veta. Han fick sätta betyg på hur han upplevde skolan, ämnena och lärarna och allt fick högsta betyg så jag känner mig väldigt lugn. Roligt och skönt.

Nu ska jag ta och räkna ihop lite och få den här deklarationen ivägskickad. Gjorde du den i tid eller är du som jag ute i sista minut?
Ha det nu så gott och var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Brand, deklaration och ösregn…..

  1. Usch otäckt med brand!
    Jag är nog lite som du… Väntar ofta till sista veckan innan jag tar tag i deklarationen…. Varför gör man det? Fast i år blev det lite tidigare faktiskt, skickade den för en vecka sedan ungefär…. 🙂
    Kram Monica

  2. Jag är nog riktigt snabb med att deklarera, gör det på internet. Har aldrig behövt göra några ändringar dock så det är inte så mycket som behöver ses över =) Hoppas ni har haft en trevlig valborg!

Kommentera