Bröllopsdag, matlagning och trasiga saker…..

30e September är vår Bröllopsdag och Nathalies dopdag. För 13 år sedan lyste solen precis som nu. Höstens färger glimmade som guld likt nu. Mycket av idag påminde om då. Vår dag då kärleken övervann allt. Då rädsla och nervositet försvann för att ge plats för enorm kärlek. Vi valde varann. Resan att ta sig 13 år har varit tuff, hård och blåsig. Men också glad, speciell och underbar Allt vi tagit oss igenom, allt vi stött på och all medvind har gjort oss till de vi är idag. Starkare, enigare och mer sammanhållna. Livet är inte alltid lätt men att ge upp är heller inte alltid rätt väg. Jag älskar dig min fina man  Grattis på vår bröllopsdag. 

30 September 2001 
Dagen spenderade vi som helt vanlig vardag och att fira med lite middag, ljus och mys får vi ta en dag framöver. Just nu är det så otroligt mycket vi måste göra som redan är bokat. Både jobb, möten och andra utflykter. Denna dag gjorde jag dessutom en god gärning med att hjälpa en medmänniska som inga vinterkläder hade alls så jag åkte dit med lite saker som denna tjej behövde. Jag hade önskat att jag kunde hjälpa alla men jag får börja någonstans. Denna gång blev det denna tjej. På vägen hem fick vi i alla fall se en riktigt fin solnedgång 🙂
Sunset 30 September 2014
Idag har jag besök och hjälp av underbara vänner. Grävmaskinen har körts en stund för att fixa till cykelparkeringen och hand fru och min vän hjälpte mig att diska. Ja för nu har båda våra diskmaskiner gått sönder och det är riktigt trist, men diska måste vi så det är bara jobba. Och då är jag oerhört tacksam att det finns så fina vänner som hjälper till. Men tyvärr är det ju inte bara diskmaskinerna som har en förmåga att gå sönder. Glas spricker eller tappas och min dator har sedan länge gett upp… när ska det ta slut? Och vart ska jag finna bra priser på bra produkter? Hm blir att leta runt lite, och ett besök till IKEA är nog på tiden så jag kan komplettera med lite nya glas, kuddar och lite annat 🙂 
I övrigt har denna förmiddagen varit lugn och min hjärna fick arbeta lite på en lunch. Ja jag har svårt att komma på vad man ska äta mest för att jag inte alls tycker om att laga mat. Men idag hjälps vi åt så snart är det dags att äta lunch. Har ni också idétorka på mat ibland? Det har jag ofta och jodå jag har försökt med matlistor men tyvärr är jag inte så bra på att hålla dem. Blir alltid sugen på något annat och flyttar och bollar med maträtterna ändå men åh andra sidan slipper jag ju idétorka så jag kanske ska börja med matlistan igen?! Hur gör ni?
Nej nu ska jag ta tag i lite annat pyssel. Jag önskar er alla en riktigt härlig dag. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Bröllopsdag, matlagning och trasiga saker…..

  1. Hej.
    Tips på "enkel" lunch/mellis:riv ner morötter eller potatis i våffelsmet/tjockare pannkakssmet.salt o peppar om man vill.grädda i våffeljärn.gott med bacon o lingonsylt (o keso).

Kommentera