Bröllopsdag

14 år tillsammans och givetvis har det inte bara varit rosa fluffiga moln eller lent som rosor. Nej vi har gått på törnen, kämpat, haft motgångar, fått käftasmällar som väckt oss vid liv helt, men vi har också haft underbara stunder, lycka, värme och framför allt kärlek. För trots svek, tårar och elaka ord har kärleken funnits där bakom allt. Vi har gråtit, älskat och förlåtit. Vi har växt ännu mer samman och nu är vår styrka starkare än någonsin.Vi har fått 8 underbara barn, flyttat massor, köpt hus, sålt hus. Rest och bytt arbeten. Vi har firat, sörjt och haft vardagliga tråkiga dagar. Ja vi har levt!
Idag är det vår bröllops dag och det är mysigt att se tillbaka såhär på de åren som gått. 12 år sen vi sa ja till varandra. Och 12 år sen Nathalie döptes.

Den dagen för 12 år sen lyste solen… höstens färger stod stolt i naturen med sin prakt. Jag och min syster som var tärna skulle bara få i oss en korv med bröd innan vi åkte den fina bilen till kyrkan hihi… Dagen som vi sa ja till varandra och Nathalie döptes 30/9 2001. Idag är det den dagen och vi fortsätter vårt löfte om många år tillsammans. Älskar dig min Christian, Mitt Hjärta, Mitt allt! Nu och för evigt.

LOVE TO YOU! 
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Bröllopsdag

Kommentera