Bukett, Mäster kock och snart Påsk……

Skriver samtidigt som mästerkocken på tv. Intressant och kul det där med mat tycker jag. Idag har även jag testat lite i köket. Gjorde köttfärsfylld paprika för första gången idag och det var verkligen super gott. Eftersom jag är trött på den där vardagliga maten man alltid lagar är jag super glad om ni skriver era favorit recept till mig så jag kan testa något nytt 🙂 maila eller kommentera.

I måndags kom Hjärtat med en bukett blommor till mig. Utan anledning och det gör ju givetvis mig såå glad. Så fint och så mycket kärlek ger det. Min själ blir varm.

Buketten
Vi går mot Påsk. Firar ni? Hur? Här har vi inget direkt i planerna, oftast brukar vi tillbringa den tillsammans med några vänner, äta god mat och bara ha det gott. En påskeld brukar vi också besöka. I år får vi se vad vi hittar på. 
Idag har jag varit på BVC och en glad, pigg Matheus mår bara bra och följer sin kurva perfekt. 
4 månader väger han 6255g och är 61,3cm
NU ska jag ta en dusch…film och krypa ner i nybäddad säng. Hoppas att ni haft en kanon dag. Jag ser fram emot att ni lämnar era favoritrecept till mig så jag får lite nytt att smaka 🙂 Var nu rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Bukett, Mäster kock och snart Påsk……

  1. Jag brukar skiva upp fläskfilé, och champinjoner. Steker detta tills köttet är genomstekt och kryddar med salt och peppar. Sedan tar jag 5dl creme fraiche, 1 tsk dijon senap, 1/2 buljongtärning, två klyftor vitlök och en hel del gräslök och persilja. Servera med potatis i någon formoch en god sallad 🙂 // ylva

  2. Pulled pork ala Helena: en stek högrev, salt peppar, vitlök och vin läggs i en stekgryta. 110 gradet på ugnen i åtta timmar. Severas med potatis, sallas och en gräddsås gjord på skyn från steken. Man kan givetvis ta annat kött, pork betyder ju egentligen fläskkött men man kan alltså också ha nöt, lamm eller vilt. Är man en stor familj tror jag på två stekar. Lycka till om du nappar på iden!!

  3. Eller: frås bacon, vitlök, champinjoner och purjolök i en stekpanna. På med creme fraiche, tomatpure, svartpeppar och det är klart. Serveras till pasta och det är underbart gott hälsar Helena.

Kommentera