Bullbak, Fika & Besök……

Att jag bakar hör inte till vanligheterna, jag gör det egentligen bara någon gång per år och oftast till jul. Men igår blev jag så sugen på vaniljbullar att jag ställde mig med Trollen och fixade detta. Mycket gott, mycket uppskattat och en rolig aktivitet tillsammans.

 Att det blev stora goda bullar gjorde ju inte barnen något alls 😉
Vi fikade självklart på nybakta bullar och kolakakorna jag testade att göra också. Mycket gott blev det. 
Vi fortsatte sedan dagen med tvätt, läxor och annat vardagligt bestyr. Men fick också kvällsbesök av Ann & Daniel. Förra gången hon var här fick jag ju en super fin present. En super mysigt lykta som jag lovade er en bild på så här kommer den 🙂
Ett Hjärta från ett vänskapshjärta! Tack gulliga du.
Igår hade Ann med en liten present igen men denna gång en liten glaskopp med ett underbart votivljus i. Från PartyLite och med en underbar doft. Marshmallow & mynta. Doftade otroligt gott. Dessutom stod den i en super söt låda som hon pysslat ihop själv. TACK underbara du och för er som vill se kommer foto senare.
Idag har jag gjort det jag inte hann med igår. Städning, disk och annat plock. Pappersarbete och annat trist. Vädret är toppen idag med strålande sol, även om det är kallt. Jag njuter för fullt av hösten. Med fina färger, sol och blå himmel. Än får vintern dröja enligt mig. På måndag har vi vår bröllopsdag, frågan är vad vi ska hitta på? Ja något vill jag nog göra som går i kärlekens tecken. Även om jag är nöjd bara vi får vara tillsammans på soffan 🙂
Nåja nu får jag ta tag i lite mellanmål och läxläsning. Hoppas ni alla har en underbar dag och att ni är rädda om er & varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Bullbak, Fika & Besök……

  1. Härligt – Känner riktigt den ljuvliga doften av nybakat hihi Fint fotokollage på sötingarna <3
    Åh,riktigt fin Hjärtanljusstake du fick & det andra låter ju inte helt fel det heller 🙂

    Ha en riktigt härlig Torsdag/Kram på Er alla!

Kommentera