BVC besöket & nedräkning…..

Besöket på BVC gick jätte bra igår. Barnen tyckte det var roligt att göra alla tester som sköterskan bad om och vi har en fantastisk sköterska. Hon har varit med sedan Theodore var liten så hon känner till vår familj väldigt bra. Alla testerna var bra och Wihlmer som gjorde syn kontroll var super duktig. ja alla barnen var duktiga 🙂 Bjuder på lite bilder från besöket.

Pojkarna är klippta men mössorna har plattat till frisyrerna helt 😛 Barnen var på gott humör och även handla hann jag med. Väl hemma blev det god middag och denna gång blev det kyckling, ris och currysås. Det är en stor favorit här hemma.

Mums

Idag är det fredag och jag ska ikväll på team möte med Living and Room. Men först är det en hel del som ska fixas. Tvätt, packa och fixa lite. Nu har nedräkningen börjat ordentligt även från barnen. Skolan vet om att vi ska flytta och alla klasskamrater. Måndag ska vi hälsa på den nya skolan och alla är nyfikna på hur huset ser ut, hur skolan känns och vill se detta i klasserna. Givetvis ska vi visa alla och berätta. Börjar här med en bild:

Huset ligger 2 mil utanför Skövde och är större än det vi bor i nu. Just för att det är inredd källare och vind. Vi får 8 sovrum, ett stort vardagsrum, kök med plats för stort matbord men också matrum, dressingroom. Stor hall och två badrum. Vi är oerhört glada att detta dök upp framför näsan på oss för det är så det känns. Vi är tacksamma att vi nu har funnit vårt dröm boende och har nu en hel del jobb framför oss men vi vet varför och vi vet vad vi vinner på det! Vi har vårt hus att fixa och sälja men det känns mycket lättare nu när man vet vart man själv får ro, i vårt nya hus. Det kan tyckas komma hastigt att vi ska flytta men ska jag vara ärlig har jag aldrig trivts i huset vi har nu. Man har ljugit för sig själv och försökt renovera fram en trivsel som tyvärr inte går att finna. Jag har nu äntligen insett vad felet är och hur bra jag kan få må i min kropp. Utan stress och vantrivsel. Det kan tyckas att ”vad ska bli bättre i det nya huset?” men det räckte med att jag klev in i huset så fick jag en känsla genom hela kroppen av lugn. Av ”här är mitt hem” den känslan är svår att förklara för er, svår att förmedla…det är bara något man måste uppleva själv.

Men det är inte bara huset och ny skola som ger oss förändring nu utan även andra saker. Jag kommer nämligen att börja jobba som bokare åt säljarna på Hjärtats jobb. Och kommer alltså att boka in besöken åt dem. Jag ska också söka in till min utbildning som jag velat gå så länge nu. Den startar dock inte förrän efter sommaren men det skadar ju inte att ha en plan 😛 och vara ute i god tid 🙂 Dessutom rullar det på bra med Living and Room vilket jag trivs med och tycker är jätte kul!
Så som ni förstår händer det mycket just nu. Men givetvis ska ni alla som vill få följa vår resa 🙂 Ni är hjärtligt välkomna att läsa om den här i bloggen men också på instagram i form av bilder. Trollmorsan är namnet där.

Nu hoppas jag att en del av er har fått svar på era frågor och jag ska ta tag i tvätten.
Ha nu en riktigt härlig dag vänner. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic
Sometimes things pop up just in time

20 reaktion på “BVC besöket & nedräkning…..

  • När man har så stor familj blir det lite som semester att jobba 😉 hihi… men hur kommer det sig att du inte frågar hur min man orkar jobba? Han har ju lika stor familj som jag 🙂 Dessutom är det riktigt roligt att tjäna egna pengar 🙂

   Kram Kram

  • Jag skulle nog säga att vi ansvarar för saker hemma nästan lika mycket eftersom när min man är hemma delar vi på sysslorna. Jag tycker inte att jag har största ansvaret. Vi delar det. 🙂

   Kram Kram

 1. Grattis vad roligt! Ibland blir det lite hastigt men det spelar ju ingen roll om känslan är rätt. 🙂 flyttar farmor med då?

 2. Grattis, så roligt både med hus och jobb!
  Hoppas det går lätt och smidigt med husförsäljningen.
  Förstår att du ser framemot att börja jobba. Det är som du säger, det är skönt att komma från husets väggar ibland 🙂
  Är så förundrad över att du alltid är så vänlig och har så stort tålamod med oss följare och våra ibland ganska konstiga frågor..
  Kramar

 3. Hej Anna
  Vad glad jag är för er skulle. Förstår precis hur du känner. Ens hem betyder mycket och trivs man inte så påverkas mycket i livet. Att kunna skapa trivsel, struktur, ordning och plats i ett hus är oerhört viktigt för att underlätta för alla.
  Ska bli skoj att få följa er.Brukar dagligen läsa din blogg och vet hur du kämpar/kämpat.
  Önskar er all lycka till med allt de nya kram!

 4. Stort grattis till nya huset. Det kommer alldeles säkert bli jättemysigt. Du är duktig på att skapa trivsel som jag förstått det på inlägg och bilder. Lycka till med nya jobbet också. Härligt att bitarna äntligen börjar falla på plats för er. Kram!

 5. Grattis till flytten! Nyfiken – vad är det för utbildning du vill/ska gå? Funderar själv på utbildning, men vet inte hur jag ska få till det, har 7 barn mellan 1,5 och10 år 🙂

  Maria i Ludvika

Kommentera