Cancerfonden….

Det är många som drabbas av den hemska sjukdomen. Många genomgår behandlingar, kämpar och får en helt annan vardag. En del går inte rädda, en del förlorar kampen  och det är verkligen hemskt. Jag har själv inte förlorat någon nära i denna sjukdom men vet många andra som både kämpar, genomgår behandlingar och som tyvärr lämnat oss.

Oktober månad är den månad vi uppmärksammar detta lite extra, ja för kampen är ju inte bara i Oktober, en sjuk människa får en vardag i den hemska sjukdomen. En vardag som pågår hela året. Jag tänker på de runt omkring mig varje månad på året, men just i Oktober vill jag ändå göra det många andra också gör. Nämligen köpa något som ger stöd för de cancersjuka.

Det finns massor med produkter som stöder Rosa bandet i år och en del företag som samarbetar med Cancerfonden. Jag har dock valt att köpa mig något praktiskt, något jag kommer använda dagligen och som kommer få mig att skänka tankar till de sjuka hela året.

Jag har nämligen valt att genom Tupperware handla dessa fina rosa produkter, där en summa går till just Cancerfonden och Rosa Bandet.

Jag har också beställt dessa läckra:
Vad tänker du göra?
Givetvis behöver man inte handla produkter, vill man får man skänka pengar till Cancerfondens bankgiro/plusgiro. Detta finner ni på deras hemsida www.cancerfonden.se
Ta hand om er!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Cancerfonden….

 1. Ja!Detta är viktigt & som du säger inte bara i Oktober månad – Fina saker!
  Här har vi provkört en ny BMW som skänkte 100:- till Barncancerfonden under September/Oktober riktigt fint gjort av dem & jag hoppas fler följer efter!
  + ett annat inköp som kommer i bloggen framöver 😉

  Ha en fin dag & var rädd om er/Kram

 2. Jag miste nyligen min bästis sedan årtionden i just cancer, hon efterlömnade tre barn under 16 år, den yngsta var 9. Det var en fuktansväd process, tack Anna för att du skriver om detta ämne

 3. Tupperwere stöttar med 20kr (hoppas de säljer många set) medans Phonehouse stöttar med 100kr det är bra=)
  Själv stöttar jag genom att skänka 100kr varje månad!

Kommentera