Cheececake, julklappsplaner & konst

Här rullar dagarna på i en radande fart. Vardagar består av läxläsning, möten och vardagliga sysslor. Dagarna går forr och det gäller att ta vara på dem. Helgerna försöker vi njuta så mycket vi kan. Vi är ofta bokade på något. Varannan helg har vi ju extra barn och en hel del helger består av besök. Förra helgen gjorde vi höstpyssel och grillade över öppen eld. Denna helgen har vi ätit cheececake, god mat och umgås med bästa vännen E och dotter. Barnen har busat, sett film och ätit lördagsgodis.

I veckan som varit har jag plockat fram penseln och akvarellfärgen igen och det blev en tavla igen. Har sådan stor målarlust men nu måste jag köpa mig dukar för att kunna fortsätta. Min alldeles egen konst:

‘Autumn Explosion’ Art by TrollMorsan

Noha har samma intresse vilket gör det ännu roligare så tidigare gjorde vi faktiskt en tavla ihop.

 ‘Forever Love’ art by TrollMorsan och Noha

Mer alster får ni säkert se framöver.

Hjärtat göe däremot sina alster i köket 😉 så här har det testats både rådjur och cheececake gjort av honom för första gången. Båda gudomligt goda.

Cheececake med smak av citron och kolasås.

Funderar idag också en del på julklappar, ja jag har alltid en tendens att vara ute i senaste laget. Men idag har jag åtminstone köpt en och planerat resten. En del av barnen är så lätta att veta vad man ska ge medan andra är lite svårare. Men att kika, planera och be barnen skriva önskelista är verkligen en del av tjusningen. Har ni klpt era julklappar? Är ni klara eller som jag ute i sista minut sen i december? Skriv ert bästa tips på just julhandeln 😊

Nu blir det film i soffan under en filt med mitt Hjärta ❤

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

4 reaktion på “Cheececake, julklappsplaner & konst

  1. Fin konst! Spontant ser dock ut som om akryl vore ett bättre medium för din stil än akvarell? Inget är rätt eller fel inom konst, och givetvis får du använda akvarell om du vill 🙂 Men tror det vore lättare att måla sådant med akryl, har du testat det? 🙂

    • Har inte testat akryl än. Detta är de två alster jag gjort bortsett ett som blev jätte dåligt och kasserats. Har just nu bara akvarellfärg och oljefärg hemma. Men kommer framöver köpa lite blandat för att testa mig fram. Har redan ku en bild i huvudet på mitt nästa projekt men saknar både duk och färg.

      /TrollMorsan

Kommentera