Dagarna som går & Mammamingel 2013

Har förra veckan varit dålig, haft migrän och mått illa av den. Hjärtat har varit hemma för att ta hand om barnen då jag mest har legat i ett mörkt sovrum. Klarade inte alls ljud, ljus eller att hålla mig uppe länge. Men det gick över och jag har också bättrat mig med både vitaminer, mediciner och mat. Dagarna som gick sprang fort och först lördag mådde jag bra igen. Då var det dessutom dags för Mammamingel 2013 i Norrköping. Var glad att jag mådde tillräckligt bra för att åak. Åkte tillsammans med Annika, hennes syster och svägerska med son. Riktigt roligt hade vi och många skratt blev det. Väl uppe på minglet var det mycket tjejer, flera utställande företag och föreläsare. Hela 6 goodiebags plus små påsar från en del företag som stod på plats. Här bjuder jag på bilder från maten

Förrätt med skagenröra, varmrätt med potatisgratäng & fläskfile, dessert vaniljpannacotta med bär.
Goodiebagsen och mina fina vinster. Vann en liten goodiebag med små söta väskor och nyckelringar från Woodolls, tre t-skirtar, Hotellövernattning på A Marican Hotel Norrköping, två ljusslingor rosor från Watt & Veke, En datorväska från Golla och blev dragen som vinnare hos Barntyger.se med vinsten bäddset Elefantti i blått. Överlycklig över mina fina vinster och innehållet i goodibagen tar lite tid att gå igenom så det återkommer jag om. En riktigt trevlig kväll där jag fick träffa mina underbara bloggvänner men också fick en skön egentidskväll med massor av tjejsnack och skratt! Helt klart en toppen kväll. 
Stort Tack till arrangörerna på Mammamingel 2013
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Dagarna som går & Mammamingel 2013

 1. Dessa goodiebags.. Tröttnar du aldrig? Ett event missar man ju aldrig, gratis är gott. Nej, jag är inte avundsjuk det minsta, det är bara det att det finns viktigare saker här i livet. Och mer intressanta för oss bloggläsare, än vad som ligger i dina gratispåsar…..

  • Goddiebagsen är för MIG inte det viktiga! För mig är det toppen att åka på eventen just för att jag får vara tillsammans med mina väninnor och bloggvänner jag träffar på sådana här saker. Det är mitt sätt att umgås med tjejkvällar vilket jag trivs med och tycker om jätte mycket. Gratis är inte alltid gott, en del grejer i en goodiebag vill man/har inte ens nytta av. Viktiga saker finns det alltid och för mig är det viktigt att umgås med vänner. Innehållet har jag ju inte ens berättat för er. Och oavsett vad jag skriver om så finns det alltid de som inte tycker att det var intressant ett dugg 😉 Vi tar till oss olika saker och tycker om att följa olika serier/bloggar eller tidningar. Kort och gott vi är alla olika. Jag tröttnar inte på att träffa mina fina vänner även om det innebär att åka på ett event!

   Kram Kram

 2. Gillar bäddsettet du vann=)Appropå dessa Goodiebags visst är det så att företagen nästintill kräver att deltagarna bloggar om den?Ha en fin Tisdag!

  • Det är nästintill så ja. Därför så många bloggare som varit på samma event skriver, lägger ut på instagram och Fb. Det är ett önskemål/krav från företagen. Kanske inte alla men säkerligen många. Sedan är det ju roligt att tipsa om en produkt som man verkligen är nöjd med också 🙂 så det känns ju inte jobbigt att blogga om dem då. 🙂
   Ha en fin Tisdag du med.

   Kram Kram

Kommentera