Den är hämtad…..(Äntligen)

I söndags var vi och köpte en säng åt Elijhan, en mysig liten utdragbar säng. Tycker det är riktigt skönt att handla på blocket eller annonsmarknader för då får man bra saker till helt okej pengar. Visst vi hade kunnat köpa en ny säng, den jag fann på IKEA som jag faktiskt tyckte om, men jag kände ändå att blocket och just denna passade bra. Tyvärr kan jag inte bjuda er på en bild eftersom sängen just nu står förvarad. Varför?
Jo för att vi kommer att flytta, det är därför jag packar, packar, packar och röjer hela tiden. Det finns mycket att göra så det är vad jag håller på med nu (för det mesta). Mer om detta kommer.

När vi var iväg (i söndags) hämtade vi äntligen också Emanuehls vagn. En Emmaljunga duo edge och i skinnimitation.

Nu är det dock inte detta chassi på min vagn och inte heller de hjulen. Men bild kommer så fort jag har satt i ordning vagnen. Jag är så nöjd, den är riktigt fin och skön att köra. Emmaljunga har alltid stått som favorit för mig. Har testat en hel del vagnar men återkommer alltid till Emmaljunga. Skulle faktiskt vilja testa deras Double Monkey också men om det blir av det får vi se…. kan ju faktiskt bara gå in i butiken för att testköra den och se den i verkligheten 😛 Det kostar ju bara resan dit 🙂 Någon som har Monkey? Vad tycker ni?

Nåja nu ska jag ta tag i packandet, plockandet och tvätten. Önskar er alla en toppen dag.
Ta hand om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!

Image and video hosting by TinyPic

8 reaktion på “Den är hämtad…..(Äntligen)

  • Du ligger inte efter. Jag har bara inte skrivit om det i bloggen. Vart flytten går kommer fram ha tålamod 🙂
   Vi bestämde oss men det är också lätt att ljuga för sig själv.

   Kram Kram

 1. Trodde ni höll på att renovera nya rum och helt plötsligt ska ni flytta. Man hänger knappt inte med i era svängar men det ska spännnade att få läsa om vart flytten går 😉

  • Vissa saker händer som gör att man vår värdera om. Dessutom är det lätt att ljuga för sig själv. Vi kommer dock göra ordning våra rum som vi börjat med. Men sedan ska huset säljas. Förstår att det kan vara hastiga svängar men som jag skriver så får man ibland värdera om, ta hänsyn till trivsel och annat.

   Kram Kram

 2. Du pratar lite i gåtor, kan du inte speak up och berätta istället, det kan väl inte vara någon statshemlighet att ni varit på väg?! Det är ju många som undrar och är intresserade, jag menar in specifikt adress givetvis men i stort, det är ju spännande att få följa er!!

Kommentera