Det är inte lätt…..

Det kan vara svårt att vara alla till lags. Inte alls lätt att uttrycka sig på ett sätt att alla förstår, men jag vill tro att vi alla gör vårt bästa. Åtminstone gör jag mitt bästa. Jag försöker att alltid tänka positivt och svara med en positiv tanke och ton när ni har frågor till mig. Men jag kan inte läsa er uppfattning. Ni eller även jag när jag läser känner ju in min känsla som då också kan vara fel. Det är inte lätt att alla gånger avgöra i vilken känsla en person har skrivit sitt inlägg, sin kommentar eller sin krönika. Jag försöker dock att vara positiv, och inte mena något illa. Jag tycker att man ska vara schysst och inte ”kasta” skit på någon.
För mig är bloggen viktig och jag vill gärna både hinna med den och bjuda er på mitt liv. Men ibland vill jag också hålla saker privat, jag är trots mångas kännedom om vem jag är, en helt vanlig människa, mamma och vän. Ett jag som har både känslor och annat som jag kan vilja gömma eller ösa ur mig. Jag vet att det är min blogg och jag gör vad jag vill med den, men ni läsare är ju också viktiga. Jo jag bloggar för min egen skull men visst blir jag glad när ni läser och finns där ute.
Just nu är det en liten svacka i mitt liv precis som det kan vara i livet för oss alla. Jag känner ibland att jag ska sluta blogga och ibland ändå inte. Och visst är valet mitt, det är allt i mitt liv. Det är ju jag som ska leva det. Men visst känner jag att jag borde kunna skriva både om det bra och det dåliga som kretsar i livet. Men inte till ett pris av att andra ska döma mig, hoppa på mig eller gapa glåpord. Nu säger inte jag att detta har hänt men jag vill ändå ha det skrivet. Jag uppskattar att ni finns där och att vi inte alla gånger har samma åsikter för så perfekt värld lever vi inte i, och tänk vilken tråkig plats vi skulle leva på då om alla tyckte precis lika.
Men jag önskar ändå att på min sida, min blogg är vi snälla. Vi kör helt enkelt med schyssta bananer 🙂

Kampanjen som startats av. Loppi
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

7 reaktion på “Det är inte lätt…..

  1. Förstår att du blir ledsen när folk hoppar på dig, det är INTE okej att du ska ägna mer tid åt dina barn för du är en duktig mamma. Men, jag reagerade också på ditt sätt mot dina läsare och det har gjort förut med, det är inte okej att uttrycka att man har det jobbigt och att ni läsare inte har med att föra varför. Det är att exkludera läsarna. Bättre då att hålla tyst, skriva att man inte riktigt har inspiration för bloggandet eller att man inte är på topp helt enkelt. Vi läsare är också vanliga människor Anna och i grunden ser jag det hela som respekt eller mindre respekt. Ta nu hand om dig och barnen, blogga när och om vad du vill men gilla alla dina vänliga läsare, alltid!!!

    • NU ska du veta att jag inte menade illa och elakt med att allt har inte alla med att göra. Den känslan läser man in själv. Jag har inte alls menat det med elakt utan bara mer som att allt kommer inte att skrivas här för allt har inte alla med att göra. Svårt att förklara men jag har aldrig menat det illa mot någon av mina läsare. Och faktiskt är jag bara människa och kan också uttrycka mig klumpigt. Tycker att vi släpper det och tar till oss att jag faktiskt inte alls menar något illa mot någon läsare! Samtidigt som jag tar med mig att alla läsare inte alls är vänliga men jag väljer att se det vänliga i dem. Läsa in i texten att känslan är god… alltid.

      Kram Kram

  2. Vi känner inte varandra och har aldrig ens setts, men jag tror att du är en genuint snäll och godhjärtad människa. Läser här med jämna mellanrum, och det finns en doft av medmänsklighet och omsorg runt din blogg! Tack för att du finns, världen behöver människor som du!

    Ninna i Göteborg

  3. Allt är inte alltid som det ser ut allt är inte som man hör o text läser man in eget i,jag tycker du ska blogga på som du gör=)

Kommentera